Bende sorun yok bir gün götürüyor beni pil tasarrufu vs de açık değil 256gb yarsı dolu.telefona one uı 7 güncellemesi geldiğinden beri eskiden yüzde yüz şarj ile 6-7 saat ekran süresi aldığım telefon 3.5-4 saate kadar düştü aynı sorunu yaşayan var mı?
burayı ss atar mısınız?Bende sorun yok bir gün götürüyor beni pil tasarrufu vs de açık değil 256gb yarsı dolu.
Benim arkadaşta s21fe var aynısını söylüyrdu şarj aletimi değiştirdim sorunum çözüldü dedi. Ne kadar etkisi oldu yada oldumu bilmiyorum ama
sıfırlayınca one uı sürümü 6 olur mu acabaevet yeni güncelleme yüzünden sarj süresi düşümü oldu
burayı ss atar mısınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sıfırlayınca one uı sürümü 6 olur mu acaba
Bende güncellemeden önce de 1 gün rahat götürüyordu. Ama çok aşırı tüm gün telefonda değilim.burayı ss atar mısınız?
valla zor gibi içinden geçtiler bu modelin 7yle beraber bir sürü sorun çıktı geçen hafta 2 defa telefonun kameranın az altında şerit halinde görüntü gitti geldi yatay olarak sanki eski tüplü televizyonlarda gri ekran olur ya onun gibi bir daha olmadı ama bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende güncellemeden önce de 1 gün rahat götürüyordu. Ama çok aşırı tüm gün telefonda değilim.
one ui 6 daha seriydi sanki inş uı8 de düzelir