Yardım SAMSUNG S23 ŞARJ HIZLI GİDİYOR

1SKENDER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
telefona one uı 7 güncellemesi geldiğinden beri eskiden yüzde yüz şarj ile 6-7 saat ekran süresi aldığım telefon 3.5-4 saate kadar düştü aynı sorunu yaşayan var mı?

telefona one uı 7 güncellemesi geldiğinden beri eskiden yüzde yüz şarj ile 6-7 saat ekran süresi aldığım telefon 3.5-4 saate kadar düştü aynı sorunu yaşayan var mı?
Bende sorun yok bir gün götürüyor beni pil tasarrufu vs de açık değil 256gb yarsı dolu.

Benim arkadaşta s21fe var aynısını söylüyrdu şarj aletimi değiştirdim sorunum çözüldü dedi. Ne kadar etkisi oldu yada oldumu bilmiyorum ama

Bende sorun yok bir gün götürüyor beni pil tasarrufu vs de açık değil 256gb yarsı dolu.

Benim arkadaşta s21fe var aynısını söylüyrdu şarj aletimi değiştirdim sorunum çözüldü dedi. Ne kadar etkisi oldu yada oldumu bilmiyorum ama
burayı ss atar mısınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet yeni güncelleme yüzünden sarj süresi düşümü oldu
sıfırlayınca one uı sürümü 6 olur mu acaba

Ekler

• 1000036072.webp
    1000036072.webp
    51.2 KB · Hit: 31
burayı ss atar mısınız?

sıfırlayınca one uı sürümü 6 olur mu acaba
1755849198822.webp

burayı ss atar mısınız?
Bende güncellemeden önce de 1 gün rahat götürüyordu. Ama çok aşırı tüm gün telefonda değilim.
one ui 6 daha seriydi sanki inş uı8 de düzelir

Alıntıyı görüntüle

Bende güncellemeden önce de 1 gün rahat götürüyordu. Ama çok aşırı tüm gün telefonda değilim.
one ui 6 daha seriydi sanki inş uı8 de düzelir
valla zor gibi içinden geçtiler bu modelin 7yle beraber bir sürü sorun çıktı geçen hafta 2 defa telefonun kameranın az altında şerit halinde görüntü gitti geldi yatay olarak sanki eski tüplü televizyonlarda gri ekran olur ya onun gibi bir daha olmadı ama bilmiyorum

Eskisi kadar iyi depil evet. Planlı eskitme işte yoksa canavar gibi telefon kim yenisini niye alsınki yoksa. 2.5 yıl oldu pil ömrüde azalmıştır tabi bende. Aşırı fark yok eskikisinde. Ama yinede belirgin tabii

Hiç pil değişimi olmadıysa ömrü azalmış olabilir

Geri