En uyguna alabileceğim kaliteli iyi bir oyuncu klavyesi ne kadardır? Neredeyse sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum bu özelliği karşılayan kaliteli bir klavyeyi en uygun kaça elde edebilirim? Tavsiye örnekleriyle atarsanız sevinirim.
bi fiyat belirlemen lazımEn uyguna alabileceğim kaliteli iyi bir oyuncu klavyesi ne kadardır? Neredeyse sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum bu özelliği karşılayan kaliteli bir klavyeyi en uygun kaça elde edebilirim? Tavsiye örnekleriyle atarsanız sevinirim.
800 olabilir.bi fiyat belirlemen lazım
Bu sanki pahalı gibi, en uygun derken 1k altı öneriler bekliyordum aslında.![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Bu sanki pahalı gibi, en uygun derken 1k altı öneriler bekliyordum aslında.
Bu güzel gibi. Bu alınır mı 1k bütçeye? yoksa 1k bütçeye daha iyisini bulabilir miyim?![]()
Gamepower Lyra RGB 60M 62Tuş Beyaz Mekanik Kab - PttAVM
Gamepower Lyra RGB 60M 62Tuş Beyaz Mekanik Kablolu Red Switch Klavye - 3 Yıl Garantili AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO - 2025www.pttavm.com
Hocam ben iyi diye duydum istersen bunu izleyebilirsinBu güzel gibi. Bu alınır mı 1k bütçeye? yoksa 1k bütçeye daha iyisini bulabilir miyim?
redragon k617 fizzBu güzel gibi. Bu alınır mı 1k bütçeye? yoksa 1k bütçeye daha iyisini bulabilir miyim?
1k bütçe demiştim. 1k bütçe içerisinde bundan iyisi var mıredragon k617 fizz
Attığım iki klavye de ondan iyi.1k bütçe demiştim. 1k bütçe içerisinde bundan iyisi var mı