KaRincACiK
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Sizce 2. elden nintendo switch alınır mı? yoksa 12-13bin tlyi çok geçmeyecek şekilde alternatif olarak ne alınabilir?
alınmaz oyun gelmiyor 12-13 bin tl ye xbox series s 9k + 2 yıl gamepass ultimate alabilrisinizSizce 2. elden nintendo switch alınır mı? yoksa 12-13bin tlyi çok geçmeyecek şekilde alternatif olarak ne alınabilir?
Handheld bir şey istediğim için dedim zaten bilgisayarım falan var.alınmaz oyun gelmiyor 12-13 bin tl ye xbox series s 9k + 2 yıl gamepass ultimate alabilrisiniz
el konsolu 12-13 bin tl verilmez pc ni güncelle o zaman swich in grefik kalitesi rezaletHandheld bir şey istediğim için dedim zaten bilgisayarım falan var.
Bana el konsolu lazım diye dedim zaten bilgisayarımı geliştirmek istesem bilgisayarıma hangi parçayı alabilirim diye sorarım.el konsolu 12-13 bin tl verilmez pc ni güncelle o zaman swich in grefik kalitesi rezalet
peki bir tane switch alıp çip taktırsam mı daha mantıklı olur yoksa başka bir cihaz mı almalıyım?Oyunları pahalı
Oyun mağazası trye kapalı
Grafikler eh işte iş görüyor ama 2 kişi Mario kart oynarken veya herhangi bir split screende yetmiyor
Direkt 2. el kırık mı alayım yoksa cihaz alıp kırdırayım mı?Çok iyi olur kırdırıp içine oyun yüklet birde mis
Asus rog ally'lar 2. elde ne kadara satılıyor?Uygun fiyata Switch Lite Çipli alırsan daha rahat olur. Oled almıcaksan switch lite almanı öneririm. Yada bütçe arttırıp asus rog ally