3000-6000 TL arası Wireless gaming kulaklık önerir misiniz?

ailene sabir diliyorum sana gecmis olsun dostum en kisa zamanda sifani ve insanlarla nasil konusman gerektigni bulursun
Kullandigim urunu benden iyi bilmen buyuk bir yetenek bosa harcama bu bos bilmisligi
atk deri mi değil mi dostum 1 yerinde bile olsa o kulaklık benim için deridir ve eskimeye müsaittir

4- maddeyi okursan anlardın zaten
Dostum ben terlemenin kafaya temas ederse olucagni dusundum sen pedin hicbir yerinde istemedigmi bilmiyordum yazmamissin oraya ve kullandigi isletim sistemini imzasina yazan biriyle saglikli iletisim kuramiyorum

Dostum ben terlemenin kafaya temas ederse olucagni dusundum sen pedin hicbir yerinde istemedigmi bilmiyordum yazmamissin oraya ve kullandigi isletim sistemini imzasina yazan biriyle saglikli iletisim kuramiyorum
senin kafa buraya değmiyor herhalde burası da deri olduğu için deri bişi istemiyorum basit yani
windowsla alakası nedir onu da anlamadım boş yapıyorsun bi sorun olduğunda hızlıca yardım bulabiliyim diye özellikleri imza kısmına yazdım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 191212.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 191212.webp
    3.6 KB · Hit: 17
senin kafa buraya değmiyor herhalde burası da deri olduğu için deri bişi istemiyorum basit yani
windowsla alakası nedir onu da anlamadım boş yapıyorsun bi sorun olduğunda hızlıca yardım bulabiliyim diye özellikleri imza kısmına yazdım
Evet burasi deri ben kulak pedlerinden bahsediyorum ki sacindan tenine degiyorsa evet senin icin alinmaz bu kulaklik

cloud 3 cok zam almış harbiden alınmaz mchose v9 pro bak kanka yada hs80 falan diyorlardı bakabilirsin

Nerdeyse aynı bütçede bende kulaklık arıyorum. Nova 5 var aklımda. Eğer sağlam indirim görürsem HS80 Max güzel duruyor.

Hem kablolu hem kablosuz kulaklık var mı peki mesela kablosuz performansını sevmedim kablolu kullanabilir miyim yani öyle kulaklık var mıdır ?

Geri