ewrsfdfgsdsfsf32243
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 170

Arkadaslar merhaba benim aydin yedi eylul mahallesinde asansoru olmayan toplam 130m2 ve 3+1 bir evim var ve ev kirada bize ayda 7000 tl kira oduyorlar. Bizim evin esdegerindeki evler 19k dan basliyor biz zam yapmak istedigimzde kisinin 3 tane polis oglu karsi cikiyor engelliyor bizde inanilmaz dusuk zamlar yapmak zorunda kaliyoruz kendimiz sermaye sahibin oldugumuz halde inanilmaz az kazaniyoruz ve kendimizde gecimde zorlaniyoruz. Ben bu evi satip faizemi koysam diye dusunmeye basladim internetten banka faizlerine bakinca %40-50 faizler var ve 3500000-3000000tl ye evi satsak kiradan cok daha fazla gelir elde ediyor oluruz diye gozukuyor ama bankaya gitsek gercekten o faizi alacakmiyiz bilmiyorum bu konuda bilgisizim bana yardimci olurmusunuz? Ayni sekilde evi satip baska bir evimi alsam diye dusundum sizce ne yapmaliyim? Turkiyede mal ve sermaye sahibi olmak gercekten cok kotu paramizla rezil oluyoruz. Ayni sekilde baska bir ev ve 2 adette dukkanimiz var ve cok dusuk kiralarda duruyorlar. Aydinda sanayide acicak dukkan bulunamiyorken bizim kiracimiz bize saygisizlik yapiyor ustune inanilmaz dusuk bir kirada oturuyor. Her sahibi oldugumuz malin kiracisi cikmak istemiyor zam istemiyor biz cok zor duruma dusuyoruz ve inanilmaz zor duruma dusuyoruz.
Edit: Arkadaslar ev Dukkanlar 8bin tl ev ise 7bin tl kirada dukkanlar ise guzel ve genis ayni zamanda bir dukkanimizdaki kiraci biz kiralarken yurt disina gitmis baska birine 2 yil kiralamis sonra gelmis vs derken bir karisiklar olusturmus olayda oda var...

Edit: Arkadaslar ev Dukkanlar 8bin tl ev ise 7bin tl kirada dukkanlar ise guzel ve genis ayni zamanda bir dukkanimizdaki kiraci biz kiralarken yurt disina gitmis baska birine 2 yil kiralamis sonra gelmis vs derken bir karisiklar olusturmus olayda oda var...