Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

O ssd hiç önerilmiyor diye hatırlıyorum. Kingston iyi güzel marka ama o modeli baya düşüktü sanki
nv3 değil de nv2 o hocam nv3 F/P giriş seviye ssdler de yine iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
colorful b650 anakart 5 bine düşerse almayı düşünüyorum alınır mı? nasıl kart
İlk tercih olarak tercih edilmez ama f/p sistem diziliyorsa alınabilir. Aynı bütçede vrm soğutucusu olmayan, tek m.2 slotlu, doğru düzgün fan girişi olmasan asus, msi anakart almak yerine güzel bir alternatif. Ama dediğim gibi anakart için 8-10k bütçe ayırabilecek insan almasa daha sağlıklı olabilir.
Ben bir problem yaşamadım, aldım BIOS güncelledim kullanıyorum. BIOS menüsü de söylendiği kadar kötü değil anakart kullanmayan insanlar tarafından bir tık fazla gömülüyor. Patriot Viper ile EXPO 6000MHz çalışıyor şimdilik ama ram tek slot olduğu için problem çıkartmamış olabilir, belki ikinciyi ekleyince sorun yaşarım bilemiyorum. Colorful anakartla patriot venom ram kullananların expo sorunu yaşadığını gördüm.

İlk tercih olarak tercih edilmez ama f/p sistem diziliyorsa alınabilir. Aynı bütçede vrm soğutucusu olmayan, tek m.2 slotlu, doğru düzgün fan girişi olmasan asus, msi anakart almak yerine güzel bir alternatif. Ama dediğim gibi anakart için 8-10k bütçe ayırabilecek insan almasa daha sağlıklı olabilir.
Ben bir problem yaşamadım, aldım BIOS güncelledim kullanıyorum. BIOS menüsü de söylendiği kadar kötü değil anakart kullanmayan insanlar tarafından bir tık fazla gömülüyor. Patriot Viper ile EXPO 6000MHz çalışıyor şimdilik ama ram tek slot olduğu için problem çıkartmamış olabilir, belki ikinciyi ekleyince sorun yaşarım bilemiyorum. Colorful anakartla patriot venom ram kullananların expo sorunu yaşadığını gördüm.
anakarta bütçem 5 bin tl civarında hocam işlemci ya 7800x3d yada 9800x3d olucak 5 bine asus msida daha düşük segmenti alıcağıma bunu alırım daha iyi gibi 8 10 bin veremem bir anakarta şuan maalesef

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx

Ekler

• Screenshot_2025-08-22-21-30-23-849_com.incehesap.web.web2.webp
    Screenshot_2025-08-22-21-30-23-849_com.incehesap.web.web2.webp
    72.8 KB · Hit: 36
Geri