jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,463
çek ben 2tb versiyonunu kullanıyorum.2kya düşse cekerim
çek ben 2tb versiyonunu kullanıyorum.2kya düşse cekerim
Vaad ettiği hızları verebiliyor mu ve hangi işletim sisteminde kullanıyorsunuzçek ben 2tb versiyonunu kullanıyorum.
win11 , evet verebiliyor çoğu ssd gibi ısınınca düşüyor tabii ama genel olarak evet. (soğutması olmayan dandik bir ana kartım var)Vaad ettiği hızları verebiliyor mu ve hangi işletim sisteminde kullanıyorsunuz
İyi fiyata gelirse alırımwin11 , evet verebiliyor çoğu ssd gibi ısınınca düşüyor tabii ama genel olarak evet.
Sakın alma ben aldım çok uğraştım ve 6000mhzde dünya bir ayar yaptım ve stabil olmadı,5800 de kullanmak zorunda kaldım ramleri,şuan, bulaşma bu kartacolorful b650 anakart 5 bine düşerse almayı düşünüyorum alınır mı? nasıl kart
şu anakartla ilgili her kafadan farklı ses çıkıyo kafam karıştı vallaSakın alma ben aldım çok uğraştım ve 6000mhzde dünya bir ayar yaptım ve stabil olmadı,5800 de kullanmak zorunda kaldım ramleri,şuan, bulaşma bu karta
Dostum sen git yaz google her markada expo sorunları var anakart taş gibi fiyatına göre fazla fazla dolu.şu anakartla ilgili her kafadan farklı ses çıkıyo kafam karıştı valla![]()
Sepete aldık diyelim, fiyat düşmesi için f5 mi atmamız lazım5070 Ti indirime giriyor, şimdiden sepete atın.![]()
GAINWARD RTX5070 Ti PHOENIX-S 16GB GDDR7 256bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bende sadece 2tb adata legend 900 takılı onda da sorun yaşamadım. Ha bir de pc geldiği ilk günden beri windows kurduğum flaş takılı
şu anakartla ilgili her kafadan farklı ses çıkıyo kafam karıştı valla![]()
Evetdeepcool 360mm alınır mı? dostlar
37.999 TL.Geçen sefer kaça düşmüştü bu kart