Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

hocam sen expo açmama veya ssd görmeme sorunlarını vs yaşadınmı hiç
SSD ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. EXPO 1 6000mhz açınca hiçbir mavi ekran donma çökme yok ama 4800'de çalışıyor. EXPO 2 ise 5600mhz sorunsuz çalışıyor. Ama bunun anakart değil ramden olduğunu biliyorum. Patriot viper venom. Bazılarında expo 1 sorunsuz bazılarında expo 2 sorunsuz. 1-2 fps için uğraşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100kya pc toplayacağım bu gece alınabilecek parçalar var mı?
100k'ya çok güzel 9800x3d 5080 sistem toplanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahminim 5.699 ya da 5.799.
Geçen hafta sanki bu fiyata 7600 vardı

SSD ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
"SSD görmeme sorunu" değil de "SSD görmeme olayı" varsa bu M2 Slotlardan kaynaklı olabilir.
Bazı anakartlarda M2 portları kullanıldığında belirli SATA portlarını devre dışı bırakıyor.
Anakartın user manual PDF'ini göremedim, kutudan çıktıysa ona bir bakılabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam deepcool mu yoksa lian li galahad mı daha mantıklı olur? Birde sadece 1 ürün hakkım mı var ilk defa alacağım
Tek ürün hakkın yok. Galahad bütçen yüksekse alabilirsin sıvı soğutma beni çok bütçe olarak yormasın dersen lt720 piyasadaki en iyi soğutuculardan.

"SSD görmeme sorunu" değil de "SSD görmeme olayı" varsa bu M2 Slotlardan kaynaklı olabilir.
Bazı anakartlarda M2 portları kullanıldığında belirli SATA portlarını devre dışı bırakıyor.
Bende sadece 2tb adata legend 900 takılı onda da sorun yaşamadım. Ha bir de pc geldiği ilk günden beri windows kurduğum flaş takılı

hocam araştırdığıma göre bios güncellemesi ile dediğim sorunlar çözülüyor fakat yeni bir güncelleme geldiğinde yine benzer sorunlar yine başlıyormuş bir tık kumar gibi.

Geri