Tahminim 5.699 ya da 5.799.7500f in 5k ya gelme ihtimali varmi
Tahminim 5.699 ya da 5.799.7500f in 5k ya gelme ihtimali varmi
SSD ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. EXPO 1 6000mhz açınca hiçbir mavi ekran donma çökme yok ama 4800'de çalışıyor. EXPO 2 ise 5600mhz sorunsuz çalışıyor. Ama bunun anakart değil ramden olduğunu biliyorum. Patriot viper venom. Bazılarında expo 1 sorunsuz bazılarında expo 2 sorunsuz. 1-2 fps için uğraşmadımhocam sen expo açmama veya ssd görmeme sorunlarını vs yaşadınmı hiç
100k'ya çok güzel 9800x3d 5080 sistem toplanır100kya pc toplayacağım bu gece alınabilecek parçalar var mı?
Geçen hafta sanki bu fiyata 7600 vardıTahminim 5.699 ya da 5.799.
Tercih meselesi hocamBaşkan naptın o paraya işlemci alınır ya![]()
"SSD görmeme sorunu" değil de "SSD görmeme olayı" varsa bu M2 Slotlardan kaynaklı olabilir.SSD ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
Keşke olsa Kingston nv3 SSD ne kadara düşerse alınır7500f in 5k ya gelme ihtimali varmi
Tek ürün hakkın yok. Galahad bütçen yüksekse alabilirsin sıvı soğutma beni çok bütçe olarak yormasın dersen lt720 piyasadaki en iyi soğutuculardan.Hocam deepcool mu yoksa lian li galahad mı daha mantıklı olur? Birde sadece 1 ürün hakkım mı var ilk defa alacağım
Bende sadece 2tb adata legend 900 takılı onda da sorun yaşamadım. Ha bir de pc geldiği ilk günden beri windows kurduğum flaş takılı"SSD görmeme sorunu" değil de "SSD görmeme olayı" varsa bu M2 Slotlardan kaynaklı olabilir.
Bazı anakartlarda M2 portları kullanıldığında belirli SATA portlarını devre dışı bırakıyor.
Anakartın user manual PDF'ini göremedim, kutudan çıktıysa ona bir bakılabilir.
2-2200Keşke olsa Kingston nv3 SSD ne kadara düşerse alınır
hocam araştırdığıma göre bios güncellemesi ile dediğim sorunlar çözülüyor fakat yeni bir güncelleme geldiğinde yine benzer sorunlar yine başlıyormuş bir tık kumar gibi."SSD görmeme sorunu" değil de "SSD görmeme olayı" varsa bu M2 Slotlardan kaynaklı olabilir.
Bazı anakartlarda M2 portları kullanıldığında belirli SATA portlarını devre dışı bırakıyor.
Anakartın user manual PDF'ini göremedim, kutudan çıktıysa ona bir bakılabilir.
O ssd hiç önerilmiyor diye hatırlıyorum. Kingston iyi güzel marka ama o modeli baya düşüktü sankiKeşke olsa Kingston nv3 SSD ne kadara düşerse alınır
WD blue bekliyordum bu geldi 2k veya altına gelirse alırım sistemdeki 2.ssd çok önemli degilO ssd hiç önerilmiyor diye hatırlıyorum. Kingston iyi güzel marka ama o modeli baya düşüktü sanki