hocam iptal edip 5060 ti 16 gb gaming trio mu alsam 30 kya whiteİyi gibi duruyor vatan bir ara indirim yapmıştı o dönem 37-38k olmuştu zaten daha azını görmüyor hala yüksek fiyatlar.
hocam iptal edip 5060 ti 16 gb gaming trio mu alsam 30 kya whiteİyi gibi duruyor vatan bir ara indirim yapmıştı o dönem 37-38k olmuştu zaten daha azını görmüyor hala yüksek fiyatlar.
Keşke şunu alsaydın 31k düşmüştü.hocam iptal edip 5060 ti 16 gb gaming trio mu alsam 30 kya white
iptal ettim keske oyle yapsaydim ... iade hemen yapmaxlar herhaldeKeşke şunu alsaydın 31k düşmüştü.
![]()
POWERCOLOR HELLHOUND RADEON RX9070XT 16G-L/OC GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
alınacak ram v.b birsey varmiKeşke şunu alsaydın 31k düşmüştü.
![]()
POWERCOLOR HELLHOUND RADEON RX9070XT 16G-L/OC GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Pek bir şey yok artık önümüzdeki fırsatlara bakıcaz. Bende RAM almadım daha.alınacak ram v.b birsey varmi
t vipee beyaz Alınır mı? white system dizicem ekran kartini iptal ettim aninda yatti paraPek bir şey yok artık önümüzdeki fırsatlara bakıcaz. Bende RAM almadım daha.
5320 tl var. Pazarama direkt kullandırıyor 7800x3d 9k ya geldiElektronik alışverişi için soruyorsan N11 izin veriyordu en son. Ama en fazla puan tutarın kadar alışveriş yapmalısın. 1000 lira puanın varsa 1500'lük üründe kullandırtmıyor örneğin.
5320 tl var. Pazarama direkt kullandırıyor 7800x3d 9k ya geldi![]()
Ben aldım en alınası bu duruyor speclere ve fiyata baktığım zaman. Maximuma indirim de veriyormuş. Ancak hiçbir yerde incelemesini bulamadım biraz şansa aldık herhalde.![]()
MSI MAG 242F 23.8" 200Hz 0.5ms Freesync Full HD Flat Rapid IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
bu alınır mı? monitör olarak arkadaşlar