GTX1650 / RYZEN 5 5500U / 16 GB RAM Sistemli Laptopa Eski GTA 5 Sürümü Önerin

Heraklios

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba konu başlıktanda anlaşılacağı üzere, sistemim yazıyor yukarıda laptop kullanıyorum ve yeni GTA V sürümleri Pc' mi desteklemiyor. sizden ricam bilginiz var ise sistemim için eski ama en güncel kaldıracak olan GTA 5 sürümü indirebileceğim bir site linki veya indirme linki verir misiniz lütfen. umarım anlaşılmıştır teşekkürler şimdiden

Merhaba konu başlıktanda anlaşılacağı üzere, sistemim yazıyor yukarıda laptop kullanıyorum ve yeni GTA V sürümleri Pc' mi desteklemiyor. sizden ricam bilginiz var ise sistemim için eski ama en güncel kaldıracak olan GTA 5 sürümü indirebileceğim bir site linki veya indirme linki verir misiniz lütfen. umarım anlaşılmıştır teşekkürler şimdiden
nasıl yani?sistemin gta 5 i destekliyor

Eğer gerçekten istiyorsanız, yani riskleri kabul ediyorsanız, o bilinen sitelerden indirebilirsiniz ama pek önermem, çünkü virüs bulaşma riski var. Ama yine de siz bilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yani?sistemin gta 5 i destekliyor
Evet, arkadaşın sistemi GTA 5'i destekliyor

Eğer gerçekten istiyorsanız, yani riskleri kabul ediyorsanız, o bilinen sitelerden indirebilirsiniz ama pek önermem, çünkü virüs bulaşma riski var. Ama yine de siz bilirsiniz.

Evet, arkadaşın sistemi GTA 5'i destekliyor
Hayır desteklemiyor yanlışın var. Kanıt:
Önerilen sistem gereksinimlerini karşılamıyor.

Ekler

• Screenshot_2025-08-23-20-04-14-703_org.mozilla.firefox.webp
    Screenshot_2025-08-23-20-04-14-703_org.mozilla.firefox.webp
    152.5 KB · Hit: 36
kanka ne alaka bu yeni olanı oda minimum 1630 istiyor senin sistemin yeni olanı bile yüksek ayarlarda açar

@mucel , @Siene sisteme baktım harbi enhanced destekliyor sanırım ama aynı soruyu technopat ' a sorduğumda desteklemez dediler, kafayı yiyeceğim şimdi hangisi doğru?

Ekler

• Screenshot_2025-08-23-21-05-42-068_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    Screenshot_2025-08-23-21-05-42-068_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    164.9 KB · Hit: 22
  • Screenshot_2025-08-23-21-05-34-896_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    Screenshot_2025-08-23-21-05-34-896_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    140.7 KB · Hit: 22
@mucel , @Siene sisteme baktım harbi enhanced destekliyor sanırım ama aynı soruyu technopat ' a sorduğumda desteklemez dediler, kafayı yiyeceğim şimdi hangisi doğru?
Zamanında bedava verilen gta5 i arada indirip oynuyorum. En düşük ayarlarda kasma donma olmadan.
Yeni versiyonu bilemem farklı olabilir ama elindeki ekran kartıyla rahat oynaman lazım.

bu tarz sitelere mi bakiyosunuz hala 2025 de yazık.

bu steam minimum ve önerilenlerde aşırı boş bir sey, git youtubeya bak illaki testini yapan vardır

technopatın kitlesi iyice çökmüş o zaman senin ekran kartın yüksek ayarlarda açıyor oyunu

şimdi baktım normal 1650 ultrada 100fps alıyor seninki mobil sürümü en kötü 60 alırsın sende

technopatın kitlesi iyice çökmüş o zaman senin ekran kartın yüksek ayarlarda açıyor oyunu

şimdi baktım normal 1650 ultrada 100fps alıyor seninki mobil sürümü en kötü 60 alırsın sende
@mucel Teşekkürler, birde merak ediyorum sistemim güncel sürümdeki cyberpunk 2077' yi, Battlefield 6' yı ve Suicide Squad Kill The Justice league oyunlarını destekliyor mu acaba onuda söylersen memnun olurum, çünkü bu sitede baktığımda desteklemiyor diyor cevaplarsan sevinirim hepsini 😎👍🏻
Buda kullandığım Laptop:
Not:
Sistemde değiştirdiğim özellikler: ekstra 8 GB RAM taktım 16 GB ram oldu, ve 1 TB M2 SSD koydum (depolama alanında sorunum yok), termal macunu 2 gün önce sürdüm.

Son düzenleme:
@mucel Teşekkürler, birde merak ediyorum sistemim güncel sürümdeki cyberpunk 2077' yi, Battlefield 6' yı ve Suicide Squad Kill The Justice league oyunlarını destekliyor mu acaba onuda söylersen memnun olurum, çünkü bu sitede baktığımda desteklemiyor diyor cevaplarsan sevinirim hepsini 😎👍🏻
Buda kullandığım Laptop:
Not:
Sistemde değiştirdiğim özellikler: ekstra 8 GB RAM taktım 16 GB ram oldu, ve 1 TB M2 SSD koydum (depolama alanında sorunum yok), termal macunu 2 gün önce sürdüm.
açar piyasadaki neredeyse her oyunu açar

açar piyasadaki neredeyse her oyunu açar
Teşekkürler 😎👍🏻 hocam gücenme ama endişeden soruyorum sallamıyorsun değil mi bu söyledikerini? yani sistemimi oyunların güncel sürümüyle kontrol ettin değil mi? hepsini oynayabilirim yani? birde yaşını merak ettim onuda söylersen çok sevinirim (yalansız) 😅👍🏻

Geri