GTX1650 / RYZEN 5 5500U / 16 GB RAM Sistemli Laptopa Eski GTA 5 Sürümü Önerin

Teşekkürler 😎👍🏻 hocam gücenme ama endişeden soruyorum sallamıyorsun değil mi bu söyledikerini? yani sistemimi oyunların güncel sürümüyle kontrol ettin değil mi? hepsini oynayabilirim yani? birde yaşını merak ettim onuda söylersen çok sevinirim (yalansız) 😅👍🏻
yo sallamıyorum ekran kartın güncel oyunları yüksekte açamasa bile fsr ile mediumda rahatça çalıştırır 16 yım bu arada

Teşekkürler 😎👍🏻 hocam gücenme ama endişeden soruyorum sallamıyorsun değil mi bu söyledikerini? yani sistemimi oyunların güncel sürümüyle kontrol ettin değil mi? hepsini oynayabilirim yani? birde yaşını merak ettim onuda söylersen çok sevinirim (yalansız) 😅👍🏻
Enhanced olanı kaldırmayabilir, o sürüm daha çok RTX kartı olanlar için grafik şovu yapsın diye çıkan bir sürüm ama normal GTA5i indirebilirsin son sürüm olarak. Zaten platformlardan oyunu satın alınca iki versiyon da kütüphaneye geliyor diye biliyorum.

Hayır desteklemiyor yanlışın var. Kanıt:
Önerilen sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
Dostum çok boş yapmışsın rahatına bak sistemin rahat açıyor 4600g 1650 veya 1660 super kullanan arkadaşım bile 100+ fps online enhancedda alıyor

Kaldı ki legacye göre tüm cihazlar enhancedda daha cok fps veriyor genel olarak

Senin ki laptop daha cok ısınacak ama 60+ verir

@fearlolevil ve @pcmeraklisi34 son ayrıca belirtmeyi unutmuşum ekstradan 8 GB RAM var (16 GB) oldu birde 1 TB M2 SSD ile değiştirdim depolama alanında sorunum yok sizce güncel oyunları oynatır mı kesin olarak? geçenlerde RoboCop Rogue City indirdim oynarken alev alıyordu cihaz resmen 35-55 arası FPS alıyordu ama çok fazla ısınıp ses çıkarıyordu pcgamebenchmark sitesinde sistemiyle kontrol ettiğimde oyunu önermedi bende sonradan kaldırdım o yüzden bu bahsettiğim siteye biraz güveniyorum çünkü, sizce bu bahsettiğim oyunları güncel olarak rahat oynar mıyım? (Cyberpunk 2077, GTA V orijinal veya enhanced hangisiyse artık, Suicide Squad Kill the Justice League (sitede bu oyunu kaldırmaz diyordu sisitemim için) , Hogwarts Legacy vs. ?

Hocam önerilen sistem gereksinimlerini geç sen, Ryzen 5 5500U dahili gpu'ya bile 1080P 50fps alınıyor. Çok rahat oynarsın. Orijinal indir

@fearlolevil ve @pcmeraklisi34 son ayrıca belirtmeyi unutmuşum ekstradan 8 GB RAM var (16 GB) oldu birde 1 TB M2 SSD ile değiştirdim depolama alanında sorunum yok sizce güncel oyunları oynatır mı kesin olarak? geçenlerde RoboCop Rogue City indirdim oynarken alev alıyordu cihaz resmen 35-55 arası FPS alıyordu ama çok fazla ısınıp ses çıkarıyordu pcgamebenchmark sitesinde sistemiyle kontrol ettiğimde oyunu önermedi bende sonradan kaldırdım o yüzden bu bahsettiğim siteye biraz güveniyorum çünkü, sizce bu bahsettiğim oyunları güncel olarak rahat oynar mıyım? (Cyberpunk 2077, GTA V orijinal veya enhanced hangisiyse artık, Suicide Squad Kill the Justice League (sitede bu oyunu kaldırmaz diyordu sisitemim için) , Hogwarts Legacy vs. ?
Hocam site muhtemelen enhancedj rt çekirdekleri gerektirdiği için önermesi ama zaten rtx açmazsqnız ki açamıyorsunuz sorun olmuyor kaldı ki arkadaşım o sistemle yüksek fps online oynuylr enhancedı.

Robocop baya ağır ve optimize değil ondan zorlanması normal

Enhanced gtada zorlanmaz.

Hocam önerilen sistem gereksinimlerini geç sen, Ryzen 5 5500U dahili gpu'ya bile 1080P 50fps alınıyor. Çok rahat oynarsın. Orijinal indir
Yani bu bahsettiğim tüm oyunlarda mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam site muhtemelen enhancedj rt çekirdekleri gerektirdiği için önermesi ama zaten rtx açmazsqnız ki açamıyorsunuz sorun olmuyor kaldı ki arkadaşım o sistemle yüksek fps online oynuylr enhancedı.

Robocop baya ağır ve optimize değil ondan zorlanması normal

Enhanced gtada zorlanmaz.
Hocam cümleni tam anlayamadım bazı kelimeleri karışık yazmışsın. Kısaca bu bahsettiğim oyunları oynayabilir miyim rahatlıkla güncel sürümlerde? Birde GTA enhanced mı yoksa legacy' mı demek istedin onuda tam anlamadım onuda anlatırsan sevinirim.

Hocam cümleni tam anlayamadım bazı kelimeleri karışık yazmışsın. Kısaca bu bahsettiğim oyunları oynayabilir miyim rahatlıkla güncel sürümlerde? Birde GTA enhanced mı yoksa legacy' mı demek istedin onuda tam anlamadım onuda anlatırsan sevinirim.
Rt = rtx = ışın izleme

Her oyun farklı algoritma kullanmak

Enhanced versiyonu olmak rt istemek

Senin ekran kartı rt çekirdekleri yetersiz olmak

Ama rockstar bunu açıp açmamayı size bırakmak

Ayrıca rockstar daha yüksek fps almak isteyenler için dlss eklemek ama senin kartta dlss olmamak onun yerine alternatifi amd fsr olmak

Bu demek en kötü ihtimalle her şey en yüksekte 30 fps oynasan bile fsr ile 60+ fps yine oynuyorsun demek

Ama senin pc zaten açabilmek gta 5 enhancedi

Bu tarz nasıl hocam? Daha anlaşılır tekniğe girmeden yazdım.

Ama siz oyunu indirin sorun yaşamayacaksınız.

Dediğin oyunlara bakmadım

Enhancedı rahat oynarsın indir kendin gör.

Rt = rtx = ışın izleme

Her oyun farklı algoritma kullanmak

Enhanced versiyonu olmak rt istemek

Senin ekran kartı rt çekirdekleri yetersiz olmak

Ama rockstar bunu açıp açmamayı size bırakmak

Ayrıca rockstar daha yüksek fps almak isteyenler için dlss eklemek ama senin kartta dlss olmamak onun yerine alternatifi amd fsr olmak

Bu demek en kötü ihtimalle her şey en yüksekte 30 fps oynasan bile fsr ile 60+ fps yine oynuyorsun demek

Ama senin pc zaten açabilmek gta 5 enhancedi

Bu tarz nasıl hocam? Daha anlaşılır tekniğe girmeden yazdım.

Ama siz oyunu indirin sorun yaşamayacaksınız.

Dediğin oyunlara bakmadım

Enhancedı rahat oynarsın indir kendin gör.
Bu biraz ağır oldu, ama gerçekten bu sistemler hakkında çok bilgisizim mazur gör. Birde mafia old country' ı oynayabilir miyim sistemimde son sorum bu? 😅

GTA V için söyledim hocam, tüm oyunlar nasıl olsun. Örneğin bi RDR2'de mümkün değil, RDR2'ye 1080P en en en düşük ayarlarda bile 2GB VRAM yetmeyip oyunu 900P'ye çekmek zorunda kalıyorsun

Bu biraz ağır oldu, ama gerçekten bu sistemler hakkında çok bilgisizim mazur gör. Birde mafia old country' ı oynayabilir miyim sistemimde son sorum bu? 😅
Amaç anlatmak zaten anladıysan takılma gerisine.

Mafia old country optimizasyon sorunlu çıktı hotfix attılar ama son durum ne inan bilmiyorum.

Sistem özelliklerini yazıp ytden en son test videosuna bakmanı şiddetle tavsiye ederim

1660s ve i3 12100f ile oynuyordum. yüksek ayarlar 80 110 fps arası hocam. hertürlü kaldırır.

Geri