Çözüldü✓ 9060xt 16gb Vs 5060ti 16gb

Bunları çok sıkıntı görüyorum forumlarda genelde hepsi driver oluyor sıkıntılı 1 driver getiriyorlar nasıl getiriyorlar ben de anlamadım
ben sana diyorum ben sorun yaşıyorum arkadaşlarım sorun yaşıyor dersen ben uğraşırım driverları vites atar gibi her ay değiştirim amd alabilirsin 4K bütçeden kısıp ben önerimi yaptım

Abi durum çok basit. Hikaye oyunu oynayacaksan sadece 5060ti al. Fps oyunu ağırlıklı oynayıp arada hikaye oyunu oynyacaksan 9060xt al, kalan parayı işlemciye koy. 9060xt hikaye oyunlarında kötü olmayacak ki ayrıca. Fsr varsa hiç sıkıntı olmaz, yoksa bile ultra yerine high ayarlarda 60 fps sabit çok rahat oynarsın.
Ki ultra bile oynarsın çok rahat 1080p’de. 2k’da high yaparsın. 9060xt çok güçlü bir kart.

Ki ultra bile oynarsın çok rahat 1080p’de. 2k’da high yaparsın. 9060xt çok güçlü bir kart.
Abi bunların performansı aynı değil mi sende biliyorsundur zaten nvidianıb teknolojilerini sana söylemek hakaret olur ben İban sallıyım 500 atın bitsin bu iş alalım 5060ti ı 🤣🤣🤣🤣🤣

Abi bunların performansı aynı değil mi sende biliyorsundur zaten nvidianıb teknolojilerini sana söylemek hakaret olur ben İban sallıyım 500 atın bitsin bu iş alalım 5060ti ı 🤣🤣🤣🤣🤣
9060xr al geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps oyunu oynıyacam diyorsun. Dediğin teknolojileri fps oyunlarında kullanmayacaksın. 9060xt al geç.

Bu fiyata kaçmaz.

9060xr al geç.

Fps oyunu oynıyacam diyorsun. Dediğin teknolojileri fps oyunlarında kullanmayacaksın. 9060xt al geç.

Bu fiyata kaçmaz.
Saphire da kronik sorun okudum hocam

Başka 1 arkadaşın yorumu

Ekler

• 1000073773.webp
    1000073773.webp
    176.8 KB · Hit: 13
1755987656718.webp
@The Semih
konu şuna döndü harbiden hocam oynadığın oyunların testlerine bakın hangisi daha iyi sonuç veriyorsa onu alın yoksa gittikçe gider bu.

Saphire da kronik sorun okudum hocam

Başka 1 arkadaşın yorumu
sapphire aldığı kartın üstüne soğutma basıyor hocam kronik sorunu olamaz.

Alıntıyı görüntüle @The Semih
konu şuna döndü harbiden hocam oynadığın oyunların testlerine bakın hangisi daha iyi sonuç veriyorsa onu alın yoksa gittikçe gider bu.

sapphire aldığı kartın üstüne soğutma basıyor hocam kronik sorunu olamaz.
Aynısını ilettim fakat 1 redditde konu geldi 9000 series freeze adlı orda okudum şuan 9070xt diye düzeltilmiş

Aynısını ilettim fakat 1 redditde konu geldi 9000 series freeze adlı orda okudum şuan 9070xt diye düzeltilmiş
1 arkadaş kendisinde saphire olduğunu ve bu sorunu yaşadığını söylemişti ondan bunu tavrım

Arkadaşlar selam.
Çok tartışma konusu olan bu 2 kart hakkında artık 1 açıklığa kavuşmak istedim sizce hangisini seçmeliyim?
Şöyle diyeyim genellikle rekabetçi oyun oynayan ama arada da hikayeli oyun giren biriyim.

9060XT ne kadar güç konusunda 5060 Ti ile eşit olunca işin içine teknoloji giriyor FSR, DLSS, MFG, AFMF ne kadar AMD taraftarı olsam da burada NVIDIA daha önde fakat başta amacımı dile getirmiştim. Rekabetçi oyunlar öncelikli, arada sırada hikayeli oyunlar. NVIDIA sanırım DLSS teknolojisi ne kadar iyi olsa da gecikme yapıyor diye biliyorum. Bu da rekabetçi oyunlarda sıkıntı yaratabilir. AMD'nin 1 kötü yanı ise fazla VRAM kullanımı ve güç tüketimi diyebilirim. Tam olarak ince ayrıntılı 1 bilgim yok fakat duyumlarım bu yönde fiyat farkınıda katmak iyi olur sanırım 4, 5K civarı 1 fark var.

Sizden ricam 9060XT yazıp geçmeyin, sebebiyle birlikte söylerseniz hem ben hem de okuyucular bilgilenmiş olur.

Eklemeyi unuttum hangisi daha dayanıklı ve beni uzun süre götürür onun bilgisini de söylerseniz mutlu olurum.
5060Ti DLSS 4 Avantaj ama şunu unutmamak lazım 9060XT ekran kartında da FSR4 var.

1 arkadaş kendisinde saphire olduğunu ve bu sorunu yaşadığını söylemişti ondan bunu tavrım
ömrü hayatında sadece rekabetçi oynayacaksan 9060 xt çok daha iyi olur 5060ti dan durum böyle değilse nvidiadan şaşma her çıkan yeni AAA oyun dlss 4 alıyor

hocam o sorunların çoğu çözülüyor inatla bir kartın sorunlarını aratırsan bulursun zaten 5060 Tİ 16gb diye arat yine sorun bulacaksındır.

ömrü hayatında sadece rekabetçi oynayacaksan 9060 xt çok daha iyi olur 5060ti dan durum böyle değilse nvidiadan şaşma her çıkan yeni AAA oyun dlss 4 alıyor
Normalde sistem kötü olduğu için genelde rekabetçi küçük fps oyunları tercih ederdim fakat bu pc ile yeni oyunlar da eklemek isterim hikaye bazlı ama dediğim gibi ağırlıklı rekabetçi olur

hocam o sorunların çoğu çözülüyor inatla bir kartın sorunlarını aratırsan bulursun zaten 5060 Tİ 16gb diye arat yine sorun bulacaksındır.
Hocam benlik sıkıntı yoktu ben asusun prime triolusunu alacaktım

Geri