Yardım Forza 5 oyundan atma

umutdt25t

80+
Reaksiyon skoru
10
5070 ti 7800x3d 32gb sistemim var oyunu 4k ultra kaldırıyor ama girdikten sonra 15-30dk arası rastgele bir anda atıyor bazen arkada acık olan uygulama eror verıyor başka forumlardan baktığım her şeyi denedim olmadı çözebilen var mı? birde şu videolardaki oyun modu nasıl oynanır

5070 ti 7800x3d 32gb sistemim var oyunu 4k ultra kaldırıyor ama girdikten sonra 15-30dk arası rastgele bir anda atıyor bazen arkada acık olan uygulama eror verıyor başka forumlardan baktığım her şeyi denedim olmadı çözebilen var mı? birde şu videolardaki oyun modu nasıl oynanır
ultradan kastın tüm ayarların extrem olması mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 9070 xt 9700x ile tüm ayarlar sonda atmadan saatlerce oynamıştım daha yeni aldım 5070 ti için çok garip

ben 9070 xt 9700x ile tüm ayarlar sonda atmadan saatlerce oynamıştım daha yeni aldım 5070 ti için çok garip
her şey en yüksekte dlss kapalı baktım sorunu yaşıyan cok insan var ama herkes bir şekilde çözmüş oyunu dün aldım zaten sabit 30dk de bir atıyordu 12 saat oynadım öyle ama bugün rastgele atıyor bıktım artık görev yapamıyorum birde 9070xt fpsleriniz nedir

msaa kısmında çdky 8x

her şey en yüksekte dlss kapalı baktım sorunu yaşıyan cok insan var ama herkes bir şekilde çözmüş oyunu dün aldım zaten sabit 30dk de bir atıyordu 12 saat oynadım öyle ama bugün rastgele atıyor bıktım artık görev yapamıyorum birde 9070xt fpsleriniz nedir
monitörüm 60 hz olduğu için 60 fps oynuyorum ama tüm ayarları en yükseğe çekince 90-130 arası veriyor yumuşatma falan 8xte fsr kapalı

1080p ama :/ monitörü üniversiteye kayıt olunca bir de bilgisayarın taksidi bitince alacağım 2k 240hz olanlardan

forzanın hazır ayarlarındaki en yüksekte 240 fps

msaa kısmında çdky 8x
msaa kapalı 4k extrem sabit 120fps gosterıyor after burner acaba bir sorun mu var bende

grafik ekstrem çdky 8x yaptım bakalım fpse tekrar bakayım

ekstrem grafik yerine eby kalitesi falan onları daha yükseğe alırsan oyun başka evrene geçiyo

msaa kapalı 4k extrem sabit 120fps gosterıyor after burner acaba bir sorun mu var bende
msaa kenar yumuşatma mıydı

grafik ekstrem çdky 8x yaptım bakalım fpse tekrar bakayım

ekstrem grafik yerine eby kalitesi falan onları daha yükseğe alırsan oyun başka evrene geçiyo

msaa kenar yumuşatma mıydı
ben alttakı ıyıdır dıye onu actım evet msaa kenar yumusatma kac x olursa okadar ustunden gecıyor

ben alttakı ıyıdır dıye onu actım evet msaa kenar yumusatma kac x olursa okadar ustunden gecıyor
msaa açmayınca oyun çok çirkin oluyor

alttakini 8x yapınca extrem ayarlarda kaç fps veriyor

1756026337316.webp

msaa açmayınca oyun çok çirkin oluyor
bench mark acmaya calısıyorum 3 kere denedım oyun dırekt kapanıyor ama 4k ultra msaa 8x 110fps anlamadım belkı sızın ıslemcı kısıtlıyordur çünkü 1080 de 300 civarı alması lazım diye biliyorum

çok çimene girince dusuyor ortalama 105

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,756
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri