Ikinci el rx 580 8 gb alınır mı kaç tl vermeliyim

porter.

80+
Reaksiyon skoru
43
Bütçe
2500
Merhaba sadece fps oyunları oynayan 1080p monitör kullanan biriyim bu ekran kartı cs2 ve r6 da beni idare eder mi?

Merhaba sadece fps oyunları oynayan 1080p monitör kullanan biriyim bu ekran kartı cs2 ve r6 da beni idare eder mi?
idare eder hala güçlü bir kart fakat eğer üst bir model değilse 8gb lık modeline 2.5k verme 2k ya falan bulmaya çalış

cs2 de input lag çok fazla rx 580 var bende 5500xt ile input lag 4-6 bandına indi rx 580 de 8-14 arası alıyordum

yan pc de 4gb versiyonu var kendisi çok iyi bir kart fakat çoğu oyunda sırf 4gb olduğu için verim alamıyorum oyun testlerine bakın rx580 8gb müthiş bir kart , 1800 civarı alabilirsen süper olur.

fazeon 650w 80+ bronz 1 aylık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

input lag 14 yüksek mi sıkıntı yaşamak istemiyorum
evet fps oyuncusuyum ben çok gecikme oluyor rahatsız olduğum için değiştim zaten

Bir RX 580 Kullanicisi Olarak Soyluyorum

Cok iyi kart kesinlikle F/P olarak Hala Cok fazla Oyunu Aciyor vs. Ama Kseinlikle Dikkat Etmeniz Gereken bir Nokta var O'da 8 GB Olmasi Bende 4GB Var ve kart guclu olmasina ragmen Vram 4GB Oldugu Icin ozelliklede yeni veya Rust gibi Oyunlarda Patliyor malesef Vram sinira dayandigi icin Ya acmiyor ya'da cokme/Donma/Takilma vs. oluyor

Kesinlikle bu yuzdewn 8GB'lik versiyon alin (Mumkunse Miningli Kartlardan Uzak Durun Olu oluyor o Kartlar)

Ayrica Facbook Gruplarinada Bakin Orada Daha Ucuz'a vs. bulma imkaniniz var

İnput lagı nasıl ölçtün hocam
oyunda gözüküyor ayarlardan açabiliyorsun ve kendimde test ettim hissediliyor 5500xt ile neredeyse aynı fpsi alıyorum ama oyunda mermi gitmemesi gibi sorunlar hissediliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,852
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri