İlk alanlardan olmak güzel 9070 düz nitro + modeli 30k ya almıştım. hala iyi ki de almışım diyorum. steelnomad testi atma şansın var mı pehlivanın gücünü görelim.GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING bu modeli aldım sizce doğru bir karar mi vermisim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hayır. Aynı kart burda güzel fiyatta şuan.9070 xt kullanan varmı donma takılma vb sorunlar var mı
hocam halen kullanıyosunuz mu ekran kartını güzel miSeninde etkin var dostum bunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim.
Evet kullanıyorum ve 3060 ti dan geçtiğim için değerleri FPS değerleri olsun çok memnunum yük altında sıcaklık değerleri de oldukça mükemmelhocam halen kullanıyosunuz mu ekran kartını güzel mi
Oyunlarda takılma olsun youtube videolarında donma gibi sorunlar yaşadınız mı?Evet kullanıyorum ve 3060 ti dan geçtiğim için değerleri FPS değerleri olsun çok memnunum yük altında sıcaklık değerleri de oldukça mükemmel
Hayır yaşamadımOyunlarda takılma olsun youtube videolarında donma gibi sorunlar yaşadınız mı?
45 olmasin dua et jtjdbbdtamam çoğu oyuncu parçası satan sitede bulunmakta fiyatlar güzel 31 bin - 35 bin bantlarında geziyor ama hepimiz muhtelemelen sapphire nitro + bekliyoruz![]()