Bende bunu tercih ettim hayırlı olsunGIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING bu modeli aldım sizce doğru bir karar mi vermisim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bende bunu tercih ettim hayırlı olsunGIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING bu modeli aldım sizce doğru bir karar mi vermisim
Alıntıyı görüntüle
tr şartlarında gayet iyi rakibi benzer kalitede ürün 55k 5070ti h.oGIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING bu modeli aldım sizce doğru bir karar mi vermisim
Alıntıyı görüntüle
Seninde etkin var dostum bundaBende bunu tercih ettim hayırlı olsun
Teşekkür ederim.tr şartlarında gayet iyi rakibi benzer kalitede ürün 55k 5070ti h.o
1000 lira farka göre shappire pulse ve tuf verildi 100 kere bu kartı seçerim taksit takıntın yoksa ben peşin tercih ediyorduk zatenSeninde etkin var dostum bunda![]()
Peşin aldım taksitte komisyon farkı var çok1000 lira farka göre shappire pulse ve tuf verildi 100 kere bu kartı seçerim taksit takıntın yoksa ben peşin tercih ediyorduk zaten
hayır sırf taksit için aynı paraya pulse ve tuf alanlar için söyledimPeşin aldım taksitte komisyon farkı var çok
Uygun fiyat ile gelir inşallah isteyenlere nasip olsun.tamam çoğu oyuncu parçası satan sitede bulunmakta fiyatlar güzel 31 bin - 35 bin bantlarında geziyor ama hepimiz muhtelemelen sapphire nitro + bekliyoruz![]()
35bin liradan aşağı olmaz o o parayada beklemeye gerek yok 34500e aorus elite alırımtamam çoğu oyuncu parçası satan sitede bulunmakta fiyatlar güzel 31 bin - 35 bin bantlarında geziyor ama hepimiz muhtelemelen sapphire nitro + bekliyoruz![]()
Ben de bu kartı düşünüyorum ya, hem tasarım hem de performans hakikaten çok iyi görünüyor.tamam çoğu oyuncu parçası satan sitede bulunmakta fiyatlar güzel 31 bin - 35 bin bantlarında geziyor ama hepimiz muhtelemelen sapphire nitro + bekliyoruz![]()
katılıyorum tasarım olarak özellikle o kablonun gizlenme tasarımı aşırı hoşuma gitti amd bildik bilineli hep sapphire markasıyla tanındı en çok performans bakımındanda bakıldığında yine sapphire nitro + olarak görüyorumBen de bu kartı düşünüyorum ya, hem tasarım hem de performans hakikaten çok iyi görünüyor.
Almışken bi' kez alıp uzun süre arkaya baktırmaz.
S...i...n...e...r...j...i de var diğer siteler getirir mi bilmemben almazdım ya bence güzel kartta sapphire nitro+ modeli bekliyorum abi RGB olacak abi o kadar para veriyoruz aposjdopa
şuanda sadece 9070 için var 9070xt modeli henüz gelmemişS...i...n...e...r...j...i de var diğer siteler getirir mi bilmem