Neler Yeni

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT Gaming aldım

asko56

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
tamam çoğu oyuncu parçası satan sitede bulunmakta fiyatlar güzel 31 bin - 35 bin bantlarında geziyor ama hepimiz muhtelemelen sapphire nitro + bekliyoruz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
tamam çoğu oyuncu parçası satan sitede bulunmakta fiyatlar güzel 31 bin - 35 bin bantlarında geziyor ama hepimiz muhtelemelen sapphire nitro + bekliyoruz :D
Uygun fiyat ile gelir inşallah isteyenlere nasip olsun.

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Tuna
35bin liradan aşağı olmaz o o parayada beklemeye gerek yok 34500e aorus elite alırım

Satriani

80+ Silver
Ben de bu kartı düşünüyorum ya, hem tasarım hem de performans hakikaten çok iyi görünüyor.
Almışken bi' kez alıp uzun süre arkaya baktırmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
Ben de bu kartı düşünüyorum ya, hem tasarım hem de performans hakikaten çok iyi görünüyor.
Almışken bi' kez alıp uzun süre arkaya baktırmaz.
katılıyorum tasarım olarak özellikle o kablonun gizlenme tasarımı aşırı hoşuma gitti amd bildik bilineli hep sapphire markasıyla tanındı en çok performans bakımındanda bakıldığında yine sapphire nitro + olarak görüyorum

Top Bottom