onlar harbi eşşekhocam 9070xt yi 35kya alacaklara enayi diyorsak 5070 ti ya 53-55k verenlere çok daha kötü şeyler söylenebilir o zaman![]()
onlar harbi eşşekhocam 9070xt yi 35kya alacaklara enayi diyorsak 5070 ti ya 53-55k verenlere çok daha kötü şeyler söylenebilir o zaman![]()
9070xt almak daha mantıklı çünkü 9070xt nin ray tracing ve yapay zeka gücü daha yüksek.Peki 7900xtx mi yoksa 9070xt mi almak mantıklı ?
Yurt dışı testlerin çıkmasını bekleyin 7900xtx'yi filan geçemez geçse Amd sunuma eklerdi.Peki 7900xtx mi yoksa 9070xt mi almak mantıklı ?
şu anda çıkan bütün oyunlarda ray tracing zorunlu olacağından dolayı 9070xt ile daha yükske fpsler elde edilebilir.9070xt almak daha mantıklı çünkü 9070xt nin ray tracing ve yapay zeka gücü daha yüksek.
Güncellemeyle 7900xtx e gelmezmi peki9070xt almak daha mantıklı çünkü 9070xt nin ray tracing ve yapay zeka gücü daha yüksek.
Açıkçası bende bu yüzden 9070xtşu anda çıkan bütün oyunlarda ray tracing zorunlu olacağından dolayı 9070xt ile daha yükske fpsler elde edilebilir.
gelmez 9070xt ile çağ atlattılar resmen 9000 serisine özel olucak fsr4 vb.Güncellemeyle 7900xtx e gelmezmi peki
eğer elinizde hali hazırda varsa satmayın 7900xtx çok iyi kartır zaten fsra ihtiyaç duymaz.gelmez 9070xt ile çağ atlattılar resmen 9000 serisine özel olucak fsr4 vb.
Elimde yok hocam bende bekliyorum , iyi ki sipariş vermedim o zaman . Bir de iyi fiyattan çıkarsa süper olurgelmez 9070xt ile çağ atlattılar resmen 9000 serisine özel olucak fsr4 vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer elinizde hali hazırda varsa satmayın 7900xtx çok iyi kartır zaten fsra ihtiyaç duymaz.
önerilen fiyat 23k hocam ama bizimkiler 30k dan satacak gibi aç gözlüler yine çok iyi fiyat sonuçta 5070 ti ile kapışıyor.Elimde yok hocam bende bekliyorum , iyi ki sipariş vermedim o zaman . Bir de iyi fiyattan çıkarsa süper olur
Maalesef fırsatçılar yüzünden olması gereken fiyatları göremiyoruz.Ama amd için büyük fırsat şuan , Nvidia patlamışken.Fiyatları uygun tutabilirse ciddi adetlerde satış yaparönerilen fiyat 23k hocam ama bizimkiler 30k dan satacak gibi aç gözlüler yine çok iyi fiyat sonuçta 5070 ti ile kapışıyor.
peynir ekmek gibi satacak zaten hocam artık nvidia fan boyları hüğ amd yapay zeka çöp te diyemez yapay zekayı fenasal uçurdular ray tracing performansunda 3 kat artış var diyorlar bakalım ne olacak.Maalesef fırsatçılar yüzünden olması gereken fiyatları göremiyoruz.Ama amd için büyük fırsat şuan , Nvidia patlamışken.Fiyatları uygun tutabilirse ciddi adetlerde satış yapar