Rx 9070 xt mi yoksa 5070 ti mı?

arkadaşların dediği gibi ya 5070 yada 5060ti al. 5070 indirimde 27-28 düşüyor takip et patlat bi tane. yoksa 5060ti al 1080p için 9070xt ve 5070ti ile ortalama aynı performansı alıcaksın çünkü kart 1440p için yapılmış. ilerde 1440p gaming yaparsan ama 9070xt çok iyi bir tercih. Tamamen sana kalmış. ilerisini düşünürsen 9070xt mantıklı ama 10k fazla para çıkar cebinden

7800x3d ile darbogaz olmaz
tamamdır hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asıl e spor oyunları için amd alınır saf güç ile oynanıyor o oyunlar teknoloji kullanamıyorsun bi reflex veya anti lag kullanabiliyorsun + olarak antilagdan banlanan hesaplar açıldı

hikayesel oyunlarda yine ray traycing multi framedir diyince nvidia toparlıyor bi tık ama e sporlarda rezalet
amd nin optimizasyonu nvidiadan kötü diyorlar baya bir araştırdım dünden beri ama bide fiyat farkı var tabii ki şuan 35k civarlarında 9070 xt

arkadaşların dediği gibi ya 5070 yada 5060ti al. 5070 indirimde 27-28 düşüyor takip et patlat bi tane. yoksa 5060ti al 1080p için 9070xt ve 5070ti ile ortalama aynı performansı alıcaksın çünkü kart 1440p için yapılmış. ilerde 1440p gaming yaparsan ama 9070xt çok iyi bir tercih. Tamamen sana kalmış. ilerisini düşünürsen 9070xt mantıklı ama 10k fazla para çıkar cebinden
1440p oynamayı düşünmüyorum input lag olacağı için nvidianın optimizasyonu daha iyimiş apexte fps ve lag açısındanda öyleymiş bakalım indirim beklicez hangisi daha önce girerse :)

1440p oynamayı düşünmüyorum input lag olacağı için nvidianın optimizasyonu daha iyimiş apexte fps ve lag açısındanda öyleymiş bakalım indirim beklicez hangisi daha önce girerse :)
ne zamanın konusu bu olay ?

bi link atabilir misin bakayım bende

Senin yerinde olsam Ben almazdım 30 k ya

Kaliteli bir model değilse
gigabyte modeli 30k
asus 33k
msi 38k şuan

bi link atabilir mis

bi link atabilir misin bakayım bende
şimdinin konusu hocam bide ney linkini istiyorsun anlamadım

şimdinin konusu hocam bide neyin linki

gigabyte modeli 30k
asus 33k
msi 38k şuan

şimdinin konusu hocam bide neyin linki
9070xt den daha fazla fps veremez 5070 hatta daha fazla olan hiçbişey veremez tartışılma şansı yok bu konunun

9070xt den daha fazla fps veremez 5070 hatta daha fazla olan hiçbişey veremez tartışılma şansı yok bu konunun
fpsler genel olarak çok yakın ama input lag ve çatışmalarda ani fps düşmeler 5070 te daha az optimizasyonu ile ilgili birşeymiş yoksa güç olarak tabii ki 9070 xt daha güçlü sanıyorum hiç amd ekran kartı kullanmadım tam bir şey diyemeyeceğim senin bilgin varsa bilgilendirirsen iyi olur

5070 TI

fpsler genel olarak çok yakın ama input lag ve çatışmalarda ani fps düşmeler 5070 te daha az optimizasyonu ile ilgili birşeymiş yoksa güç olarak tabii ki 9070 xt daha güçlü sanıyorum hiç amd ekran kartı kullanmadım tam bir şey diyemeyeceğim senin bilgin varsa bilgilendirirsen iyi olur
çatışma sırasında fps düşüşü nvidiaya göre bi tık daha sık olabilir ama bu arada ki fiyat performans farkını kapatacak bişey değil 9070xt dediğin kart saf güçte 5080i bile tokatlıyor bazı oyunlarda paranı vereceksen güçlü olanına ver her driver güncellemesiyle bişeyleri düzeltiyorlar zaten

sistem topluyorum ve ekran kartları arasında kararsız kaldım rx 9070 xt ve 5070ti arasında kararsızım ama şöyle bir şey var ben hikayeli oyun oynamak için toplamıyorum profesyonel olarak apex oynuyorum benim için önemli olan 1080p ayarlarda en yüksek fps verimini almak yani anlayacağınız rekabetçi oyunlar oynuyorum apex fortnite valorant cs gibi sizce bunun için 9070 xt mi daha mantıklı 5070 ti mi ??? (işlemcim amd ryzen 7 7800x3d) dediğim gibi benim için öncelik yüksek fps ve düşük input lag. yardımcı olursanız sevinirim

İki ekran kartı farkından daha çok, FPS için en iyisi 9800x3D yönelmen. 7800x3D'ye oranla çok daha iyi performans alacaksın.

sistem topluyorum ve ekran kartları arasında kararsız kaldım rx 9070 xt ve 5070ti arasında kararsızım ama şöyle bir şey var ben hikayeli oyun oynamak için toplamıyorum profesyonel olarak apex oynuyorum benim için önemli olan 1080p ayarlarda en yüksek fps verimini almak yani anlayacağınız rekabetçi oyunlar oynuyorum apex fortnite valorant cs gibi sizce bunun için 9070 xt mi daha mantıklı 5070 ti mi ??? (işlemcim amd ryzen 7 7800x3d) dediğim gibi benim için öncelik yüksek fps ve düşük input lag. yardımcı olursanız sevinirim
işlemciyi 9800x3d tutup ekran kartını biraz daha düşük tutmanı öneririm 5060 Tİ veya 9060XT bile yeterli senin soruna geleceksek 8-9k fazla vermeye değecek bir şey görmüyorum 5070 Tİ de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,105
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri