8 Bin Bütçe Klavye Önerisi

RichFox

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
8000
Merhaba Wraith w75 bbl edition , aldım ama plastik olduğu için iade ediceğim o yüzden en fazla 7-8 lere çıkıp kaliteli bi klavye almak istiyorum bulduğum en iyi seçenek ez63 jade olan versiyon , sizin bildiğiniz daha iyi bi seçenek varmıdır?.

Merhaba Wraith w75 bbl edition , aldım ama plastik olduğu için iade ediceğim o yüzden en fazla 7-8 lere çıkıp kaliteli bi klavye almak istiyorum bulduğum en iyi seçenek ez63 jade olan versiyon , sizin bildiğiniz daha iyi bi seçenek varmıdır?.
Sikakeyb castle hm80 aliminyum kasa

Sikakeyb castle hm80 olana baktım ama renk olarak pek beğenmedim siyah bi klavye istiyorum ez63 jade alsam kötümü olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu klavyeler neden bu kadar pahalı bilmediğimden soruyorum ortalama bir klavyeden ne farkları var.
Mechanic switch düşük gecikme aliminyum vb,

Son düzenleme:
Hocam bu klavyeler neden bu kadar pahalı bilmediğimden soruyorum ortalama bir klavyeden ne farkları var.
Manyetij switchler bu kadar pahalı değil normalde. Mesela mchose jet75 de çok iyi ve 3000lira. Ama manyetiklerin aluminyum kasa, gasket mount vesaire işin içine girince fiyat çok artıyor çünkü yapan çok yok. Normalde 5-6k falan olması lazım. Yapan az üreten az o yüzden pahalı. Mekanik alsan mesela 4-5 civarı bulunabiliyor.

Ez63 jade switch alsam pişman olurmuyum keycaps değiştiriceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,756
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri