Alıntıyı görüntüle
Dostlar sepetim böyle. Elimde 650w Corsair PSU ve Kioxia Exercia Pro SSD var zaten. Parçaları değerlendirir misiniz değiştireceğiniz bir şey olur muydu sizin? Bir de bu sisteme uygun bir hava soğutma önerebilir misiniz?
oyun odaklı değil hocam sistem Unreal Engine kullanıyorum AMD'de ufak tefek yazılım sıkıntıları olabiliyormuş onlarla uğraşmak istemiyorum pek o yüzden Nvidia'ya yöneldimGüzel sistem hocam, özellikle 5070 tercih ettiyseniz bir şey diyemem ama 3k verip 9070 XT ile daha iyi oyun performansı alabilirsiniz.
Oyun için hiçbir yazılım sorunu yaşamadım ama iş odaklı sorunlar varsa bilemem doğrudur hocam.oyun odaklı değil hocam sistem Unreal Engine kullanıyorum AMD'de ufak tefek yazılım sıkıntıları olabiliyormuş onlarla uğraşmak istemiyorum pek o yüzden Nvidia'ya yöneldim
PSU'm da B+ gözüküyor Corsair RM650 olması lazım
bu işlemciye bir soğutma öneriniz olur mu soğutmayı da seçtikten sonra siparişi vereceğim mesai bitmeden versem istiyorum
seçili olan anakarta göre ne artısı var bunun hocam tek önemli olan şey o değil biliyorum ama ram slotları falan daha az gözüküyor ya bunun fiyat farkına sebep olan avantajı nedir?arada cok az fiyat farki varken anakart bu secilebilir
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet B+ PSU gayet iyi hocam.oyun odaklı değil hocam sistem Unreal Engine kullanıyorum AMD'de ufak tefek yazılım sıkıntıları olabiliyormuş onlarla uğraşmak istemiyorum pek o yüzden Nvidia'ya yöneldim
bu işlemciye bir soğutma öneriniz olur mu soğutmayı da seçtikten sonra siparişi vereceğim mesai bitmeden versem istiyorum
VRM blokları ve mosfetleri Asus'un daha iyi.seçili olan anakarta göre ne artısı var bunun hocam tek önemli olan şey o değil biliyorum ama ram slotları falan daha az gözüküyor ya bunun fiyat farkına sebep olan avantajı nedir?
bu biraz sınırımı aşıyor zaten bütçenin çok sınırlarındayım normalde sadece 5070 alıp eski parçalarıma dahil ediyordum eski parçalar çok zayıf kalıyor diye tam sistem toplamaya giriştim bu kadar fiyat çıkamam anakartta ne yazık kiEvet B+ PSU gayet iyi hocam.
Anakart için ATX model önerebilirim, montaj ferahlığı da sağlar ürünler içinde daha iyi olur.
Biraz fark olacak ama daha iyi bir model. BIOS tarafında da daha güvenilir.
mAT işinizi görüyorsa arkadaşın önerdiği modelde yeterli.
![]()
GIGABYTE B650 EAGLE AX AMD B650 Soket AM5 DDR5 7600MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE B650 EAGLE AX AMD B650 Soket AM5 DDR5 7600MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Anladım hocam arkadaşın önerdiği anakart daha iyi bir tercih onu almanızı tavsiye ederim bende öyleyse.bu biraz sınırımı aşıyor zaten bütçenin çok sınırlarındayım normalde sadece 5070 alıp eski parçalarıma dahil ediyordum eski parçalar çok zayıf kalıyor diye tam sistem toplamaya giriştim bu kadar fiyat çıkamam anakartta ne yazık ki
oyun odaklı değil hocam sistem Unreal Engine kullanıyorum AMD'de ufak tefek yazılım sıkıntıları olabiliyormuş onlarla uğraşmak istemiyorum pek o yüzden Nvidia'ya yöneldim
ekran kartım çok sıcak çalışıyor diye konu açarsın gainward alırsanAlıntıyı görüntüle
Dostlar sepetim böyle. Elimde 650w Corsair PSU ve Kioxia Exercia Pro SSD var zaten. Parçaları değerlendirir misiniz değiştireceğiniz bir şey olur muydu sizin? Bir de bu sisteme uygun bir hava soğutma önerebilir misiniz?
bu ikinci bilgisayarım olacak asıl bilgisayarımda Gainward 5070Ti 7800X 3D kullanıyorum hiçbir ısınma sorunu yaşamıyorumekran kartım çok sıcak çalışıyor diye konu açarsın gainward alırsan
hangi modelini kullanıyorsun phoenix mi?bu ikinci bilgisayarım olacak asıl bilgisayarımda Gainward 5070Ti 7800X 3D kullanıyorum hiçbir ısınma sorunu yaşamıyorum