Çözüldü✓ 8250 TL'ye İkinci El RX 6800 XT Alınır mı?

eups

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30
20ay civarı garantisi olan sıfır RX 6800xt 8250ye alınır mı

Link atabilirmisiniz dolandırıcıda olabilir o fiyata biraz zor
Öyle bir başlık atmışsın ki sanki askerdeyiz ordu komutanı geliyor :D

20 ay garantili 8250 tl olma imkanı ben vermem belki 18250 gibi aşşırı fiyat yazarken 1i yazmayı unuttu okadar ucuz bir fiyat

• Beğen
Reaksiyonlar: eups
o paraya imkansız gibi dikkat et dolandırılma

Bende ondan sordum size beyler ama adamın wp hesabı falan işletme hesabı yedek parça falan satıyor . Bı kısmı peşin bı kısmı geldiğinde atmayı da kabul ediyor 5e 3250 2 parça halinde. Borcu için acil satiyormus da bilemedim Yoğun bi dolandirilma kokusu aliyor gibiyim riske girmeye değer mi. Adama elden alayım dedim onunda adresini veriyor öyle olsa vermezdi heralde bilemedim iyi konuşuyor gibi de riskli iş 5 kağıttan olmak var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahibinden de idi ilan sonra kaldirildi

Wpden konusuluyor

Bende ondan sordum size beyler ama adamın wp hesabı falan işletme hesabı yedek parça falan satıyor . Bı kısmı peşin bı kısmı geldiğinde atmayı da kabul ediyor 5e 3250 2 parça halinde. Borcu için acil satiyormus da bilemedim Yoğun bi dolandirilma kokusu aliyor gibiyim riske girmeye değer mi. Adama elden alayım dedim onunda adresini veriyor öyle olsa vermezdi heralde bilemedim iyi konuşuyor gibi de riskli iş 5 kağıttan olmak var

Sahibinden de idi ilan sonra kaldirildi

Wpden konusuluyor
Elden al sakın ibana para atma ürünü almadan

6700xt fiyatına 6800xt satıyor bana aşırı dolandırıcı geldi. İlanı nerden buldunuz hocam

Satıyorsa pg ile al hocam yada elden ibana göndermeyin lütfen

Elden al sakın ibana para atma ürünü almadan

6700xt fiyatına 6800xt satıyor bana aşırı dolandırıcı geldi. İlanı nerden buldunuz hocam
Sahibinden de idi düştü hemen acil diye yazmıştı . Bir sürü adam zaten hurra yüklendi elemana 😁 yakınındaki sehirdi gidip elden mi alsam diye düşündüm sonra üşendim. Adam cevap bekliyor 😁

• Beğen
Sıfır almış sistem kurmak için borcu olunca kalmış sözde . Sade elinde ekran kartı var. Resimleri fln da atıyor da bana da pek inandırıcı gelmedi
link varmı aşırı merak ettim la :D

• Beğen
Geri