Eski modelleri çok ısınırdı son modelleri alınabilirArkadaşlar MSI Ventus serisi neden önerilmiyor? Benim ekran kartım da ventus 2x fakat Furmark testlerinde max 61 derece görüyor
Peki hocam neden diğer modellere göre biraz daha pahalıysa satılıyor 3bin falanMalzeme kalitesi ve soğutma performansı 3 fanlı modellerde diğer 3 fanlı modellere göre daha düşük.
Son modellerindeki malzeme kalitesi kötü müEski modelleri çok ısınırdı son modelleri alınabilir
valla hocam bende inno3d çift fanlı 4060ti 8 gb var furmakta hotspot 101 kart derecesi 76 çıkıyor kartı bir türlü satamıyorum giriş seviye model olduğu için ısı değerini gören şüpheleniyor almaktan vazgeçiyor üç beş fazla verip soğutması daha iyi modeller alınabilir bu giriş seviyeler çok sıkıntılı satması ayrı bir dert kullanması ayrı bir dertArkadaşlar MSI Ventus serisi neden önerilmiyor? Benim ekran kartım da ventus 2x fakat Furmark testlerinde max 61 derece görüyor
Fiyatlar ülkemizde çokça değişkenlik gösteriyor. Genele olarak ventus, shadow ile beraber giriş modeller msi tarafında.Peki hocam neden diğer modellere göre biraz daha pahalıysa satılıyor 3bin falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son modellerindeki malzeme kalitesi kötü mü
Kötü diyemem ama sırf msi diye alınıyor maalesef. Daha uyguna daha iyi modeller bulunuyor. Palitin son modelleri uygun ve iyi meselaPeki hocam neden diğer modellere göre biraz daha pahalıysa satılıyor 3bin falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son modellerindeki malzeme kalitesi kötü mü
Fiyatlar ülkemizde çokça değişkenlik gösteriyor. Genele olarak ventus, shadow ile beraber giriş modeller msi tarafında.