moodyleta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
ahaha güzel muhabbeti kaçırmışım. gamegaraj alacaksanız her yerde aynı fiyat. trendyolda kupon var oradan bakın. en uygunu orada 9 taksitle çakın bari
ahaha güzel muhabbeti kaçırmışım. gamegaraj alacaksanız her yerde aynı fiyat. trendyolda kupon var oradan bakın. en uygunu orada 9 taksitle çakın bari
Hocam gamegaraj son zamanlarda baya ayak yaptı konuşuldu. F/p oranı oldukça başarılı. Ürün puanları ve yorumlara bakarak direkt aklın çelinir zaten. Gönül rahatlığıyla attığın linkten al derimBununla konudaki arasında kaldik ya yorum yapacak arkadaşlar var mı?![]()
Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 Intel Core i7 14650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 16
Slayer X7T-5070 C2 Intel Core i7 14650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 16ty.gl
Buna yorum yapmak doğru olmaz. Elle tutulur hiçbir karşılaştıma sonucu yok herkes bişeyler diyor. Bütçe yetiyorsa msi alın yetmiyorsa öbürünü alın size kalmış. Ama hiçbiri monsterin performansı kadar rezalet olamaz orası kesinBununla konudaki arasında kaldik ya yorum yapacak arkadaşlar var mı?![]()
Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 Intel Core i7 14650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 16
Slayer X7T-5070 C2 Intel Core i7 14650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 16ty.gl
Fiyat ayni zaten de %100 srgb 300nit 180hz ekran falan baya akıl çeliyor.Buna yorum yapmak doğru olmaz. Elle tutulur hiçbir karşılaştıma sonucu yok herkes bişeyler diyor. Bütçe yetiyorsa msi alın yetmiyorsa öbürünü alın size kalmış. Ama hiçbiri monsterin performansı kadar rezalet olamaz orası kesin![]()
Monster kullanıyorum boş yapmışsın gamegaraj bu aralar güzel laptoplar satıyor üstünde msi yazıyor diye bi laptopa güvenmek tam cahil işiBuna yorum yapmak doğru olmaz. Elle tutulur hiçbir karşılaştıma sonucu yok herkes bişeyler diyor. Bütçe yetiyorsa msi alın yetmiyorsa öbürünü alın size kalmış. Ama hiçbiri monsterin performansı kadar rezalet olamaz orası kesin![]()
hocam senin önerinle X7T-5070 aldım bakalım beğenecek miyiz çok endişeliyim ilk monster aldığımda da aynı korkuyu yaşamıştımHocam sistem için bütçeniz var evinize internet bağlatamıyor musunuz?
Stant ile kullanmayı unutmayın.hocam senin önerinle X7T-5070 aldım bakalım beğenecek miyiz çok endişeliyim ilk monster aldığımda da aynı korkuyu yaşamıştım
stand için öneriniz var mı ?Stant ile kullanmayı unutmayın.
200-300 liralık yükseltici standlar işinizi görür.stand için öneriniz var mı ?
Kendim kullanmasam sana hak verirdim ama termal macunlarını mx6 ile değiştim termal pedlerini kumpas ile ölçüp aynı ebatta termal pedler aldım ona rağmen ekran kartı halen oyunlarda 82 derecede çalışıyor fanlarda deligibi dönüyor hiç memlun değilimMonster kullanıyorum boş yapmışsın gamegaraj bu aralar güzel laptoplar satıyor üstünde msi yazıyor diye bi laptopa güvenmek tam cahil işi
Hak etmişsin konudaki katana gayet güzel.Birileri komisyon kazancak diye gamegaraj kazığı yemişsin.Halbuki forum ici aratsan 50 kere yazdim gamegarajin sicak calistigini.Kendim kullanmasam sana hak verirdim ama termal macunlarını mx6 ile değiştim termal pedlerini kumpas ile ölçüp aynı ebatta termal pedler aldım ona rağmen ekran kartı halen oyunlarda 82 derecede çalışıyor fanlarda deligibi dönüyor hiç memlun değilim
O testi optimizasyon sorunlu oyunda yapmışsın ve diğer oyunlarda sıcaklıkların normal olduğunu söylemişsin.Hak etmişsin konudaki katana gayet güzel.Birileri komisyon kazancak diye gamegaraj kazığı yemişsin.Halbuki forum ici aratsan 50 kere yazdim gamegarajin sicak calistigini.