🔥İndirim Vodafone 2025 Kırmızı Fırsat 20 GB Paketi 182₺

31 gün var benim de ben de istiyorum geçeyim ama ne kadar kitlerler aramak lazım bi

vodafone dışında tarife veren yok tt turkcell resmen tarife vermiyor uygun fiyata.

arkadaşlar türktelekom taahütüm bu gece bitiyor, bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor acaba

link var mı hocam
türk telekom sosyal paket tarifesi kardom direkt linki bu fakat zam gelmiş ben yaptığımda 2-3 ay önce 450 liraydı vergiyle de 480 oluyor fakat güzel bence
Her söyleneni kabul edene geçiriyorlar. Adamlar öyle bir konuşuyor ki sanki 400TL ye 10GB almak çok iyi sanarsın. Fiyatlardan haberi olanların bir kısmı başka operatöre geçer bir kısmına da gitmesin diye sağlam bir indirim yaparlar o şekilde taahhüt yenileyip gitmez. Maksat bu işe kafa yormayanları kazıklamak.
aynen öyle kardom 2 yıl sınırsız internet ve dakikaya 150TL verdim vodofone a bana kalkıp 20gb için 400tl istediler bende tt ye geçtim direkt
Aga bana gelmiyor ki öyle teklif şubeye gidiyorum yine aynı
kardom faturalı hattı geçiriyorsun ya o zaman bayiye gidip de yaparlar bi sonraki gidişinden önce buradan bana ulaş kardo el atalım

türk telekom sosyal paket tarifesi kardom direkt linki bu fakat zam gelmiş ben yaptığımda 2-3 ay önce 450 liraydı vergiyle de 480 oluyor fakat güzel bence

aynen öyle kardom 2 yıl sınırsız internet ve dakikaya 150TL verdim vodofone a bana kalkıp 20gb için 400tl istediler bende tt ye geçtim direkt

kardom faturalı hattı geçiriyorsun ya o zaman bayiye gidip de yaparlar bi sonraki gidişinden önce buradan bana ulaş kardo el atalım
Ben de son zamla beraber Vodafonede 100TL fatura ödüyorum 20GB + Sınırsız sosyal medya için. 2 aya taahhüt bitiyor benim tarife de 200 falan olacak mecbur ama fazlasını kabul etmem :)

arkadaşlar türktelekom taahütüm bu gece bitiyor, bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor acaba
kardom ben olsam bu pakete geçerdim veya bu 200 lira fazla ver 600 e sınırsız al kardom
Ben de son zamla beraber Vodafonede 100TL fatura ödüyorum 20GB + Sınırsız sosyal medya için. 2 aya taahhüt bitiyor benim tarife de 200 falan olacak mecbur ama fazlasını kabul etmem :)
kardom aynı güzelliği bende yaşadım ama bana sonra senin paket 899TL oldu dediler onu alacağıma cep magnet alırım daha mantıklı diyip bıraktım kardom. birde ilk bitiş yılından sonra 12 aydan sonra 12 ay daha kullanma hakkın var kardo ben girdiğimde 120 idi sonra 150 olmuştu. Onu demiyor sakat müşteri hizmetleri onu senin sorman lazım 2.dönem geçerli mi diye

Geri