tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,055
Şunu sabit verseler ya niye 3-5 günde bir saatlik fırsat diye tarife veriyorlar anlamıyorumNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
27 gün kaldı sözleşme sürem geçsem ceza ödermiyim acaba
Ödemezsin yüksek ihtimalle ama müşteri hizmetlerini arayıp sor27 gün kaldı sözleşme sürem geçsem ceza ödermiyim acaba
Yarın bir görüşeyim. Türkcell de var mı böyle kampanya acaba tt ye gidip gelsek.Ödemezsin yüksek ihtimalle ama müşteri hizmetlerini arayıp sor
git gel şart arada yoksa fazla geçirirler özellikle vadofone öyleArkadaş neredeyse 7-8 yıldır vodafoneliyim aynı tarifeye 400tl para ödüyorum değişme vakti gelmiş artık
400 küsüre 50gb 3000dk sosyal medya sınırsız ve 250sms (fazla da olabilir bilmiom) li paketler var kardom sen ne yaptın?Arkadaş neredeyse 7-8 yıldır vodafoneliyim aynı tarifeye 400tl para ödüyorum değişme vakti gelmiş artık
link var mı hocam400 küsüre 50gb 3000dk sosyal medya sınırsız ve 250sms (fazla da olabilir bilmiom) li paketler var kardom sen ne yaptın?
git gel şart arada yoksa fazla geçirirler özellikle vadofone öyle
Her söyleneni kabul edene geçiriyorlar. Adamlar öyle bir konuşuyor ki sanki 400TL ye 10GB almak çok iyi sanarsın. Fiyatlardan haberi olanların bir kısmı başka operatöre geçer bir kısmına da gitmesin diye sağlam bir indirim yaparlar o şekilde taahhüt yenileyip gitmez. Maksat bu işe kafa yormayanları kazıklamak.400 küsüre 50gb 3000dk sosyal medya sınırsız ve 250sms (fazla da olabilir bilmiom) li paketler var kardom sen ne yaptın?
Aga bana gelmiyor ki öyle teklif şubeye gidiyorum yine aynı400 küsüre 50gb 3000dk sosyal medya sınırsız ve 250sms (fazla da olabilir bilmiom) li paketler var kardom sen ne yaptın?