Ödersin artık değişti sistem son güne kadar beklemen lazım 6-7k geçirirler27 gün kaldı sözleşme sürem geçsem ceza ödermiyim acaba
Ödersin artık değişti sistem son güne kadar beklemen lazım 6-7k geçirirler27 gün kaldı sözleşme sürem geçsem ceza ödermiyim acaba
Bize 1300 lira kitlediler 22 gün için.27 gün kaldı sözleşme sürem geçsem ceza ödermiyim acaba
Tarife ücreti ne ki o kadar kitliyorlar, yanlış yansıtmışlar bence hakkınızı arayın.Bize 1300 lira kitlediler 22 gün için.
Aynısını 22 gün için bana da yaptı TT dün ödedim hatta çok saçma.Bize 1300 lira kitlediler 22 gün için.
Tarife ücretim 280 falandı.Tarife ücreti ne ki o kadar kitliyorlar, yanlış yansıtmışlar bence hakkınızı arayın.
Ben de Vodafone kullanıyordum 20 GB a 480 TL dediler. Türk Telekom a geçtim 480 TL 80 gb.Arkadaş neredeyse 7-8 yıldır vodafoneliyim aynı tarifeye 400tl para ödüyorum değişme vakti gelmiş artık
Ondan fazla ücret çıkamaz başka taahhüt olmadığına eminseniz BTK şikayetten yazın iade etmek zorundalar izahı yok çünkü o bedelin.Aynısını 22 gün için bana da yaptı TT dün ödedim hatta çok saçma.
Tarife ücretim 280 falandı.
türk telekom sosyal paket tarifesi kardom direkt linki bu fakat zam gelmiş ben yaptığımda 2-3 ay önce 450 liraydı vergiyle de 480 oluyor fakat güzel bencelink var mı hocam
aynen öyle kardom 2 yıl sınırsız internet ve dakikaya 150TL verdim vodofone a bana kalkıp 20gb için 400tl istediler bende tt ye geçtim direktHer söyleneni kabul edene geçiriyorlar. Adamlar öyle bir konuşuyor ki sanki 400TL ye 10GB almak çok iyi sanarsın. Fiyatlardan haberi olanların bir kısmı başka operatöre geçer bir kısmına da gitmesin diye sağlam bir indirim yaparlar o şekilde taahhüt yenileyip gitmez. Maksat bu işe kafa yormayanları kazıklamak.
kardom faturalı hattı geçiriyorsun ya o zaman bayiye gidip de yaparlar bi sonraki gidişinden önce buradan bana ulaş kardo el atalımAga bana gelmiyor ki öyle teklif şubeye gidiyorum yine aynı
Ben de son zamla beraber Vodafonede 100TL fatura ödüyorum 20GB + Sınırsız sosyal medya için. 2 aya taahhüt bitiyor benim tarife de 200 falan olacak mecbur ama fazlasını kabul etmemtürk telekom sosyal paket tarifesi kardom direkt linki bu fakat zam gelmiş ben yaptığımda 2-3 ay önce 450 liraydı vergiyle de 480 oluyor fakat güzel bence
aynen öyle kardom 2 yıl sınırsız internet ve dakikaya 150TL verdim vodofone a bana kalkıp 20gb için 400tl istediler bende tt ye geçtim direkt
kardom faturalı hattı geçiriyorsun ya o zaman bayiye gidip de yaparlar bi sonraki gidişinden önce buradan bana ulaş kardo el atalım
kardom ben olsam bu pakete geçerdim veya bu 200 lira fazla ver 600 e sınırsız al kardomarkadaşlar türktelekom taahütüm bu gece bitiyor, bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor acaba
kardom aynı güzelliği bende yaşadım ama bana sonra senin paket 899TL oldu dediler onu alacağıma cep magnet alırım daha mantıklı diyip bıraktım kardom. birde ilk bitiş yılından sonra 12 aydan sonra 12 ay daha kullanma hakkın var kardo ben girdiğimde 120 idi sonra 150 olmuştu. Onu demiyor sakat müşteri hizmetleri onu senin sorman lazım 2.dönem geçerli mi diyeBen de son zamla beraber Vodafonede 100TL fatura ödüyorum 20GB + Sınırsız sosyal medya için. 2 aya taahhüt bitiyor benim tarife de 200 falan olacak mecbur ama fazlasını kabul etmem![]()