25.000₺ Laptop Önerisi

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
175
Dostlar bütçem maksimum 25k e ticaret için kullanacağım arada sırada valorant falan oynarım bunun için önerilerinizi bekliyorum.

Hocam genelde ofis tarzı kullanacağım için hafif, ince ve uzun ekran süresi istiyorum.
8 daha ram tak 1300 küsüre daha iyisi yok 20k ya kadar ofis için gerçi aynısı bende var ets2 valo bile oynuyorum.

Xe Graphics nedir hocam
intel'in iris graphichs dahili ekran kartı valorant LOL gibi basit oyunları açar işinizi görür batarya ömrü uzundur ekranı keyiflidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 daha ram tak 1300 küsüre daha iyisi yok 20k ya kadar ofis için gerçi aynısı bende var ets2 valo bile oynuyorum.

ryzen işlemciler iş laptoplarında fazla ısınıyor bir saatten sonra parmaklar bile tahriş olur.

intel'in iris graphichs dahili ekran kartı valorant LOL gibi basit oyunları açar işinizi görür batarya ömrü uzundur ekranı keyiflidir.

ryzen işlemciler iş laptoplarında fazla ısınıyor bir saatten sonra parmaklar bile tahriş olur.
Hocam öneriler için teşekkür ediyorum fakat en az 90hz olarak önerebileceğiniz var mı? Açıklamada belirtmedim benim hatam kusura bakmayın :)

oyun oynamadığın sürece isinma şansı yok intel i3 12. nesil laptop da bile ets2 de yanıyor bilgisayar :D o oyunla ilgili.

Geri