İlk Defa İstanbul'a gidecek birine tavsiyeler

Eren13

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar malum tercih sonuçları açıklandı; bende çok severek ve istiyerek yazdığım PİRİ REİS üniversitesini kazandım. Ve 18 yaşında biri olarak hayatımda ilk kez İstanbul'a hatta ve hatta ilk kez büyük şehire gidecem. Normalde bir yere gitmeden önce o yer hakkında bilgi sahibi olmak istemem kendim gidip keşfetmeyi severim ama İstanbul olunca işler değişiyor xD Bana bunu yap bunu yapma diyebileceğiniz neler var ? Şimdiden teşekkür ederim...

Pazar günlerini evde geçir eğer haftasonu dışarı ckiacaksan cumartesi çik

genel olarak tanışacağın herkes mukemmel bir insan oldugunu cok başarılı cok mutlu oldugunu ve cok bilgili oldugunu lanse eder. inanma büyük çogunluk boş insandır

Ulaşım için kesinlikle öğrenci kart zımbırtlarından çıkarttırman gerekiyor. İstanbul'da okumuyorsun, Tuzla'da okuyorsun. :D Tuzla, İstanbul'un öteki ucu.

Hayırlı olsun kardeşim marmarayla Kadıköy 1 saat. Ama üzülme bir süre sonra alışıyorsun

Evet onu fark ettim :) Kocaeli'ye daha yakınım istanbul'dansa

Tuzla'da falan öyle çok pahalı mekanlar olmaz zaten. Ama bir arkadaş keko olayından bahsetmiş onlar Maltepe ve sonrasında bolca bulunuyor maalesef.

Akşam olunca cezayir sokağına git büyük bir müzik sesi duyacaksın oraya doğru git uzunca bir merdiven olacak herkes takılıyor orda tavsiye ederim ama çok gay var haberin olsun

Tuzla'da falan öyle çok pahalı mekanlar olmaz zaten. Ama bir arkadaş keko olayından bahsetmiş onlar Maltepe ve sonrasında bolca bulunuyor maalesef.
Ya zaten o olayların farkındayım ve yani az çok bilinçli olarak gidiyorum. Ancak işte Ailemin de gönlünün ferah olmasını da istiyorum Son öğrendiklerim kadarıyla da Tuzla da olmam Şans galiba :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akşam olunca cezayir sokağına git büyük bir müzik sesi duyacaksın oraya doğru git uzunca bir merdiven olacak herkes takılıyor orda tavsiye ederim ama çok gay var haberin olsun
Gezilecek yerler diye bir liste yaptım sırayla gezdikçe Tik atacam, Listeye ekledim Cezayir Sokağını :)

resmi tatillerde ve toplu taşımanın ücretsiz olduğu günlerde akıl sağlığın ve hijyen için toplu taşımalardan uzak durmanı tavsiye ederim

Ya zaten o olayların farkındayım ve yani az çok bilinçli olarak gidiyorum. Ancak işte Ailemin de gönlünün ferah olmasını da istiyorum Son öğrendiklerim kadarıyla da Tuzla da olmam Şans galiba :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gezilecek yerler diye bir liste yaptım sırayla gezdikçe Tik atacam, Listeye ekledim Cezayir Sokağını :)

Büyükşehir diye endişelenmelerine gerek yok. Adam akıllı durursan hiç bir şey olmaz.

Geri