- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka çare yok gibiyeni cihazda da böyle olıyor sürekli yeni hesap mı spamlıyım
Başka çare yok gibiyeni cihazda da böyle olıyor sürekli yeni hesap mı spamlıyım
2 tane siyah beyaz desenli mambasnake çektim ama aklım attack shark olanda kalite farkı oluyor mu acaba gelince karşılaştırakSiyah beyazı mı alsaydım diye düşünüyorum
Siyah-beyaz, açık gri, siyah. Bunlar alınır kırmızısı falan da hoş da onlar pahalıya geliyorSiyah beyazı mı alsaydım diye düşünüyorum
Siyahını aldım. Tek renk daha hoşuma gidiyorSiyah-beyaz, açık gri, siyah. Bunlar alınır kırmızısı falan da hoş da onlar pahalıya geliyor
2 tane olunca yine aynı fiyata mı denk geliyor? Ben de 2 tane alacaktım da 290 yerine 700'e kadar çıktı2 tane siyah beyaz desenli mambasnake çektim ama aklım attack shark olanda kalite farkı oluyor mu acaba gelince karşılaştırak![]()
Hayır, 1 siparişte 1 ürün olacak. Sonraki siparişler için yeni hesap gerekiyorSiyahını aldım. Tek renk daha hoşuma gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 tane olunca yine aynı fiyata mı denk geliyor? Ben de 2 tane alacaktım da 290 yerine 700'e kadar çıktı
ayrı hesaplardan aldım mecburenSiyahını aldım. Tek renk daha hoşuma gidiyor
2 tane olunca yine aynı fiyata mı denk geliyor? Ben de 2 tane alacaktım da 290 yerine 700'e kadar çıktı
Ha doğru. Yapsam mı bilemedim. Nasıl olda siyahı hâlâ stokta vsr da al-sat için alırım maxHayır, 1 siparişte 1 ürün olacak. Sonraki siparişler için yeni hesap gerekiyor
Bana da vermiyor bir türlü indirimi. Kupon var ama üründe geçmiyor.ben alamadım kafayı yicem ya
bi hesap da bana verin allah aşkına alayım bi tane 30 tl mousepad ile oynuom özleden iletişim kurarmısınız
Aynı marka yazısı farklı sadece2 tane siyah beyaz desenli mambasnake çektim ama aklım attack shark olanda kalite farkı oluyor mu acaba gelince karşılaştırak![]()
aynı şekildeBana da vermiyor bir türlü indirimi. Kupon var ama üründe geçmiyor.
Alıntıyı görüntüle
hocam aldım benBana da vermiyor bir türlü indirimi. Kupon var ama üründe geçmiyor.
Alıntıyı görüntüle