K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,019
yeter gibi ama daha önemli bir sorun var bu sisteme niye 750w?Elimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
yeter gibi ama daha önemli bir sorun var bu sisteme niye 750w?Elimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
Son olarak bu alınır mı ? Çok sordum soru kb.Test yok elimizde. Non modüler olması fiyatının düşük olmasının sebebidir. Ama iç bileşenler değiştirilmiş midir bilmiyorum.
Son olarak bu alınır mı ? Çok sordum soru kb.
LINKUP-tarak-Kit ile PSU kablo uzatma Zarflı GPU Ismarlama PC güç kaynağı | 1x 24 P (20 + 4) | 1x 8 P (4 + 4) İşlemci | 2x 8 P (6 + 2) grafik işlemcisi grubu | 30CM 300MM - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
LINKUP-tarak-Kit ile PSU kablo uzatma Zarflı GPU Ismarlama PC güç kaynağı | 1x 24 P (20 + 4) | 1x 8 P (4 + 4) İşlemci | 2x 8 P (6 + 2) grafik işlemcisi grubu | 30CM 300MM - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
18 AWG yazmışlar. Bakır sanırım. Yani iyi duruyor.Son olarak bu alınır mı ? Çok sordum soru kb.
LINKUP-tarak-Kit ile PSU kablo uzatma Zarflı GPU Ismarlama PC güç kaynağı | 1x 24 P (20 + 4) | 1x 8 P (4 + 4) İşlemci | 2x 8 P (6 + 2) grafik işlemcisi grubu | 30CM 300MM - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
LINKUP-tarak-Kit ile PSU kablo uzatma Zarflı GPU Ismarlama PC güç kaynağı | 1x 24 P (20 + 4) | 1x 8 P (4 + 4) İşlemci | 2x 8 P (6 + 2) grafik işlemcisi grubu | 30CM 300MM - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Teşekkürler.18 AWG yazmışlar. Bakır sanırım. Yani iyi duruyor.
Psu yu önceden almıştım. Sistemi yeniliyorum bari o kalsın diye düşünmüştümyeter gibi ama daha önemli bir sorun var bu sisteme niye 750w?
Kral bunu mu alıyoruz siyah psu alırsam18 AWG yazmışlar. Bakır sanırım. Yani iyi duruyor.
yani yetiyor gibiPsu yu önceden almıştım. Sistemi yeniliyorum bari o kalsın diye düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral bunu mu alıyoruz siyah psu alırsam
Yeni konu açabilirsin sleeve kablo için. Benimde bilgim yok çünkü. Sadece oradaki ürün iyi gibi duruyodu. 18 AWG zaten standart sayılır. 16AWG olsaydı daha iyi olurdu tabii de. Gerçekten bakırsa güzel.Kral bunu mu alıyoruz siyah psu alırsam
Gigabayte beyaz psu almaya karar verdim kabloya gerek kalmadıYeni konu açabilirsin sleeve kablo için. Benimde bilgim yok çünkü. Sadece oradaki ürün iyi gibi duruyodu. 18 AWG zaten standart sayılır. 16AWG olsaydı daha iyi olurdu tabii de. Gerçekten bakırsa güzel.
lian li edge platinum var şu an en iyi denilebilecek beyazŞu anda F/P beyaz PSU yok piyasada. Siyah alıp beyaz sleeve kablo kullanmak daha mantıklı.
bütün üreticiler başka kablo kullanmayın diye üstüne basa basa söylüyor ne kadar mantıklı ve safe sleeve kablo kullanmak bilemedim.Yeni konu açabilirsin sleeve kablo için. Benimde bilgim yok çünkü. Sadece oradaki ürün iyi gibi duruyodu. 18 AWG zaten standart sayılır. 16AWG olsaydı daha iyi olurdu tabii de. Gerçekten bakırsa güzel.
Bu mu lian li mi ?lian li edge platinum var şu an en iyi denilebilecek beyaz