Yardım Ryzen 7 7800X3D + RTX 5080 için 750W PSU yeterli mi?

İçin rahat etmediyse bütçeni söyle öneride bulunurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda F/P beyaz PSU yok piyasada. Siyah alıp beyaz sleeve kablo kullanmak daha mantıklı.
Kanka bana beyaz kablo önerir misin rajintek cratos 1200watt için. Bu uyumsuzluk olayları var ya korkuyorum almıyorum.

İçin rahat etmediyse bütçeni söyle öneride bulunurum.

Kanka bana beyaz kablo önerir misin rajintek cratos 1200watt için. Bu uyumsuzluk olayları var ya korkuyorum almıyorum.

10k reis

Kaliteli bir 750W rahat yeter. Ama 850W almak daha mantıklı olur ne kadar az yüke girerse o kadar iyi.

Elimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
ucu ucuna yetebilir belki ama ileriye dönüklülük açısına 850w daha iyi olur hem psu zorlanmaz hem ilerde işlemci felan yükseltirsen rahat edersin

Uyumsuzluk olmaz. Tüm çıkışlar standart zaten. Sadece PSU'nun modüler giriş tarafları standart değil. Kaliteli bir Sleeve kablo olsun yeter.

Alabileceğin en iyi powerlardan biri.

Uyumsuzluk olmaz. Tüm çıkışlar standart zaten. Sadece PSU'nun modüler giriş tarafları standart değil. Kaliteli bir Sleeve kablo olsun yeter.
Öneri var mı ?

Alabileceğin en iyi powerlardan biri.
Bunun beyazı bir anda ortadan neden kalkmış acaba. Onu kovalayacağım acelem olmadığı için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri