Hayalimdeki PC’yi topluyorum yardım.

Yapar hocam neden yapmasın. Sadece F/P olarak öneride bulundum ben. Almadan önce izlediğim bütün ram videolarında MHZ öncelikliydi CL değerine göre. Mesela CL 30 6000Mhz vs CL 36 7200Mhz türü videolarda hep MHZ değeri yüksek olaran ramlerin FPS'leri daha fazlaydı hep.

Bu ramde CL34 çok fark yok ama MHZ değeri 1200 daha fazla açıkçası.
Benim yazdığım gskill ram 8700 tl. Sizin attıklarınızdan birine yöneleceğim

Benim yazdığım gskill ram 8700 tl. Sizin attıklarınızdan birine yöneleceğim

Öneriler önemli ama en son içine hangisi siniyorsa onu seç. Bazen insan gönlündekine de gitmeli.

Ben PC kurarken öyle yaptım. Deepcool AK620 o kadar çok hoşuma gidiyordu ki, daha iyi performansı olduğunu bildiklerimi bile almaya içim el vermedi. Hayaldeki şeye gitmek biraz böyle bir şey :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
Öneriler önemli ama en son içine hangisi siniyorsa onu seç. Bazen insan gönlündekine de gitmeli.

Ben PC kurarken öyle yaptım. Deepcool AK620 o kadar çok hoşuma gidiyordu ki, daha iyi performansı olduğunu bildiklerimi bile almaya içim el vermedi. Hayaldeki şeye gitmek biraz böyle bir şey :D
En iyisini yapmışsın. Gskill in tipi aşırı hoşuma gidiyor. Sanırım akakçeden “%1 düştü” ibaresini görür görmez alacağım😂

hocam hayırlı olsun öncelikle. böyle bir sisteme 32 değilde 64 ram yakışır. şahsi düşüncem eğer aceleniz yoksa ve çalışıyorsanız 1-2 ay sonraya bırakın ama ram, ssd, işlemci gibi parçaların bi tık daha üstünü alın. yapabiliyorsanız ve ekran kartı varsa elinizde, ekran kartını sonraya bırakın bütçeyi daha çok kasaya yoğunlaştırın. bide şöyle bir psu önerim var fiyatını bilmiyorum attığınızın fakat
Enermax Revolution ERT1200EWT

hocam hayırlı olsun öncelikle. böyle bir sisteme 32 değilde 64 ram yakışır. şahsi düşüncem eğer aceleniz yoksa ve çalışıyorsanız 1-2 ay sonraya bırakın ama ram, ssd, işlemci gibi parçaların bi tık daha üstünü alın. yapabiliyorsanız ve ekran kartı varsa elinizde, ekran kartını sonraya bırakın bütçeyi daha çok kasaya yoğunlaştırın. bide şöyle bir psu önerim var fiyatını bilmiyorum attığınızın fakat
Adamın PSU ile Kasası var zaten ne diye PSU öneriyorsun konuyu okusana :D

Enermax Revolution ERT1200EWT
Yalnız gücüne göre baya ucuzmuş ama psu değişmeyi düşünmüyorum elimde var. İşlemci ve rami yükseltme konusunda fiyat farklarına Bakıcam teşekkürler

Geri