Yardım Ryzen 7 7800X3D + RTX 5080 için 750W PSU yeterli mi?

Test yok elimizde. Non modüler olması fiyatının düşük olmasının sebebidir. Ama iç bileşenler değiştirilmiş midir bilmiyorum.
Son olarak bu alınır mı ? Çok sordum soru kb.

Bu setlerde hâlâ 12VHPWR yok, 900 TL civarı onun sleeved kablosu :D

18 AWG yazmışlar. Bakır sanırım. Yani iyi duruyor.

Psu yu önceden almıştım. Sistemi yeniliyorum bari o kalsın diye düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral bunu mu alıyoruz siyah psu alırsam
yani yetiyor gibi

Kral bunu mu alıyoruz siyah psu alırsam
Yeni konu açabilirsin sleeve kablo için. Benimde bilgim yok çünkü. Sadece oradaki ürün iyi gibi duruyodu. 18 AWG zaten standart sayılır. 16AWG olsaydı daha iyi olurdu tabii de. Gerçekten bakırsa güzel.

Yeni konu açabilirsin sleeve kablo için. Benimde bilgim yok çünkü. Sadece oradaki ürün iyi gibi duruyodu. 18 AWG zaten standart sayılır. 16AWG olsaydı daha iyi olurdu tabii de. Gerçekten bakırsa güzel.
Gigabayte beyaz psu almaya karar verdim kabloya gerek kalmadı

rtx 5080 in 360w tdp si var işlemcinin tpd den çok ppt si önemli oda anakarta göre değişiyor 200 desen 560 50 diğerleri yese 610w psu rog olduğu için baa kalırsa 12v dan 750 w ı verebiliyordur ama emin değilim ama yeterli bu arada zaten undervolt felan yapıp kullan daha serin çalışır aynı performansda gerek yok bence yeni psu ya fakat 5080 in güç girişine uygun değil galiba sadece onun kablosunu bulman lazım kalitelisini alman lazım bu yeni kartların yanma sebebide örnek veriyorum burda eskdien 750 w tepe taşıyabilen kabloyu 450 w sınır olarak kullanıyorduk şimdi 1000w tepe kabloyu 850 w da kullanıyorlar aradakki yüzdeye bakınca eski nesil pcie nin güç kat sayısı daha yüksek bunun daha az azcık yanlış takışta kabloyu gidiyor birde bu 5000 serisinde güç kablosu koruması yok yani kablonun 2 tanesi içinden kopsa eskiden sistem çalışmıyordu şimdi çalışıyor o kablolarda tepe amperini geçince yanıyor sadece astral serisinde koruma var oda yazılımından uyarı veriyor kapatmıyor

bütün üreticiler başka kablo kullanmayın diye üstüne basa basa söylüyor ne kadar mantıklı ve safe sleeve kablo kullanmak bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PAHALI AMA HER TÜRLÜ DEĞER BENCE. GAMİNG GECESİNDE İNDİRİM BEKLENEBİLR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri