- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,583
Konu sahibi neden ban yedi
kullanıyorum hem beyazı hem siyahı var 10 numara öneririmhttps://tr.shein.com/EasySMX-EasySMX-X15-2-4G-Wireless-PC-And-Multiplatform-Gaming-COntroller-Gamepads-With-Vibration-Fire-Button-Enhanced-Wireless-Bluetooth-Controller-With-Hall-Joysticks-Hall-Triggers-RGB-Lighting-No-Stick-Drift-No-Dead-Zone-Work-For-PC-PS3-For-Windows-PC-Android-Steam-And-Switch-p-43823265.html?src_identifier=st=2`sc=gamepad`sr=0`ps=1&src_module=search&src_tab_page_id=page_goods_detail1756300300196&pageListType=4 bu da baya iyi indirime giriyor sanki alınır mı gamepad alacaktım zaten
Alınmıyormuş malesef hocam.kullanıyorum hem beyazı hem siyahı var 10 numara öneririm
neden hocamAlınmıyormuş malesef hocam.
hocam siz hangi kulaklığı önerirsiniz oyun içinde kullanabileceğim şuan alacağım da yardımcı olabilir misinizkullanıyorum hem beyazı hem siyahı var 10 numara öneririm
Hocam merhaba bu kulaklığı hala uygun fiyata alabiliyor muyuz? Geçtiğimiz sene falan inanılmaz hype ile qkz ak6 almıştık forumda Aliexpress üzerinden. Geldiğinde yaşadığım hayal kırıklığını hiçbir şekilde tarif edemem o kadar hevesle beklediğim IEM kulaklık, dinlenme tesislerindeki fanuslarda satılan 10 liralık kulaklıklardan bile kötüydü sesi falan. Bu da öyle değildir dimi?Castor güzel
Castor'a iyi diyenin kulağı bozuktur, KZ ZVX alın hocam. V-shape ses karakteri var ve eğlenceli çalıyor.Hocam merhaba bu kulaklığı hala uygun fiyata alabiliyor muyuz? Geçtiğimiz sene falan inanılmaz hype ile qkz ak6 almıştık forumda Aliexpress üzerinden. Geldiğinde yaşadığım hayal kırıklığını hiçbir şekilde tarif edemem o kadar hevesle beklediğim IEM kulaklık, dinlenme tesislerindeki fanuslarda satılan 10 liralık kulaklıklardan bile kötüydü sesi falan. Bu da öyle değildir dimi?
Kargo desteklemiyor tarzı bir şey dedi ödeme ekranına geçemedenneden hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam siz hangi kulaklığı önerirsiniz oyun içinde kullanabileceğim şuan alacağım da yardımcı olabilir misiniz
ya açıkçası bunlar oyun için alınır mı pek emin değilim daha bilgili arkadaşlar yardımcı olsunneden hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam siz hangi kulaklığı önerirsiniz oyun içinde kullanabileceğim şuan alacağım da yardımcı olabilir misiniz
Beyaz sarariyor diyorlardı doğru mu?kullanıyorum hem beyazı hem siyahı var 10 numara öneririm
yoo 1 senedir 0 sararma vallahaBeyaz sarariyor diyorlardı doğru mu?
Peki hangi rengi tavsiye edersin? Ultimate 2cden gececegim.yoo 1 senedir 0 sararma vallaha
siyahı daha iyi rgb ışıkları daha fazla tasarımı da daha iyi ama sheinden alınmıyormuş galiba onu bir kontrol et hocamPeki hangi rengi tavsiye edersin? Ultimate 2cden gececegim.