Marka bakmıyacaksın model bakacaksın. Bütçen ne ? Ddr5 mi alıcaksın 4 mü ?Bu iki marka arasından hangisi uzun vadede daha iyi ve güvenilir ?
Markaya karar verdikten sonra model bazında tekrardan sizlere soracaktım hocam zaten. Bütçe sorunum yok. 11-12 bin liralara kadar çıkabilirim. DDR5 lazım. Önce corsair mi yoksa g-skill mi ona karar verecem. Sonrasında model bazında tekrardan soracam sizlere.Marka bakmıyacaksın model bakacaksın. Bütçen ne ? Ddr5 mi alıcaksın 4 mü ?
Hocam öncelikle corsair veya g-skill dışında hiçbir markayı istemiyorum. Bu iki marka arasından da açıkçası G-skill'in daha bi albenisi var gibi. Yani G-skill daha güven verici hissiyatı var.Bu model de çok iyi.
![]()
Xpg Caster RGB AX5U6000C3016G-DCCARGY 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Expo/Xmp Ram Fiyatları ve Özellikleri
Xpg Caster RGB AX5U6000C3016G-DCCARGY 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Expo/Xmp Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İlla para vercem diyorsanız bunu alın.
![]()
G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 Royal 6000Mhz CL28 DDR5 Ram (F5-6000J2836G16GX2-TR5S)
G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 Royal 6000Mhz CL28 DDR5 Ram (F5-6000J2836G16GX2-TR5S) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sormadım ama herhalde 32gb düşünüyorsunuzdur. Daha yüksek istiyorsanız ona da öneriirm.
11k o ram için gereksiz fazla. Ayrıca Adata XPG ram konusunda baya başarılı bir marka. Son attığınız modelin benim attığım xpg'den hiçbir farkı yok. Para sizin desen konusunda istersen royal al istersen normal al. Ama en alttakini alıcaksan git benim attığım xpg caster'ı al. Aynılar çünkü.Hocam öncelikle corsair veya g-skill dışında hiçbir markayı istemiyorum. Bu iki marka arasından da açıkçası G-skill'in daha bi albenisi var gibi. Yani G-skill daha güven verici hissiyatı var.
Attığınız 2. ram olan G-skill gayet güzel duruyor. Zaten gönlümde Royal serisinden almak vardı. Görünümü çok hoşuma gidiyor. Fakat bu ram 6000 mhz CL28. Bakınız şu ram da 6000 mhz cl28.
Yani sizin attığınızla bu benim attığım ram birebir aynı. Sadece görüntüsü farklı. Bu yüzden extradan royal için para vermeye gerek var mı ?
Açıkçası Royal serisinden ram alacaksam , şunu düşünüyordum ben. Ne dersiniz ?
GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL26 1.45V AMD EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL26 1.45V AMD EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Veya direkt olarak 6000 mhz cl30 da alabilirim. Mesela şunu
![]()
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR DDR5 Ram özelliklerini incele, 5.698,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6000 mhz cl30 alacam gibi. Fakat marka konusunda üstteki hocam xpg al dedi. Ben açıkçası xpg markasıyla sorun yaşamıştım ve bu markayı istemiyorum. G-skill mi önerirsiniz siz yoksa corsair mi ?şu ana kadar buraya atılan bütün ramler aslında aynı sadece biri voltaj basmış gecikme kısmış o kadar ucuz olanı al geç
marka önemli değil içindeki ram modülü önemli burdakilerin hepside aynı hangisi ucuzsa onu al dedim xpg almak istemiyorsan almayabilirsin senin tercihin6000 mhz cl30 alacam gibi. Fakat marka konusunda üstteki hocam xpg al dedi. Ben açıkçası xpg markasıyla sorun yaşamıştım ve bu markayı istemiyorum. G-skill mi önerirsiniz siz yoksa corsair mi ?
Xpg lancer be xpg caster çok kaliteli modeller. Ddr5 tarafında en kaliteli ramler arasında. Sorun yaşamanız imkansız. Ona bakılırsa ben corsair ram aldım 2 modül de fabrika çıkışlı hatalı geldi iade ettim.6000 mhz cl30 alacam gibi. Fakat marka konusunda üstteki hocam xpg al dedi. Ben açıkçası xpg markasıyla sorun yaşamıştım ve bu markayı istemiyorum. G-skill mi önerirsiniz siz yoksa corsair mi ?
Hocam lancer blade rgb serisini almayı düşünüyorum low profil oldugu için ama hangi çipi kullanıyor bulamadım bilginiz var mıXpg lancer be xpg caster çok kaliteli modeller. Ddr5 tarafında en kaliteli ramler arasında. Sorun yaşamanız imkansız. Ona bakılırsa ben corsair ram aldım 2 modül de fabrika çıkışlı hatalı geldi iade ettim.
Evet hynix kullanıyor.Xpg casterda hynx çip mi kullanıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam lancer blade rgb serisini almayı düşünüyorum low profil oldugu için ama hangi çipi kullanıyor bulamadım bilginiz var mı
Peki blade de mi hynix a hocam?Evet hynix kullanıyor.