Yardım Ram konusunda Corsair mi daha iyi G-Skill mi ?

Sirl0th

80+
Reaksiyon skoru
127
Bu iki marka arasından hangisi uzun vadede daha iyi ve güvenilir ?

Son düzenleme:
Marka bakmıyacaksın model bakacaksın. Bütçen ne ? Ddr5 mi alıcaksın 4 mü ?
Markaya karar verdikten sonra model bazında tekrardan sizlere soracaktım hocam zaten. Bütçe sorunum yok. 11-12 bin liralara kadar çıkabilirim. DDR5 lazım. Önce corsair mi yoksa g-skill mi ona karar verecem. Sonrasında model bazında tekrardan soracam sizlere.

Bu model de çok iyi.

İlla para vercem diyorsanız bunu alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sormadım ama herhalde 32gb düşünüyorsunuzdur. Daha yüksek istiyorsanız ona da öneriirm.

Bu model de çok iyi.

İlla para vercem diyorsanız bunu alın.

Sormadım ama herhalde 32gb düşünüyorsunuzdur. Daha yüksek istiyorsanız ona da öneriirm.
Hocam öncelikle corsair veya g-skill dışında hiçbir markayı istemiyorum. Bu iki marka arasından da açıkçası G-skill'in daha bi albenisi var gibi. Yani G-skill daha güven verici hissiyatı var.

Attığınız 2. ram olan G-skill gayet güzel duruyor. Zaten gönlümde Royal serisinden almak vardı. Görünümü çok hoşuma gidiyor. Fakat bu ram 6000 mhz CL28. Bakınız şu ram da 6000 mhz cl28.

Yani sizin attığınızla bu benim attığım ram birebir aynı. Sadece görüntüsü farklı. Bu yüzden extradan royal için para vermeye gerek var mı ?

Açıkçası Royal serisinden ram alacaksam , şunu düşünüyordum ben. Ne dersiniz ?

Veya direkt olarak 6000 mhz cl30 da alabilirim. Mesela şunu

Hocam öncelikle corsair veya g-skill dışında hiçbir markayı istemiyorum. Bu iki marka arasından da açıkçası G-skill'in daha bi albenisi var gibi. Yani G-skill daha güven verici hissiyatı var.

Attığınız 2. ram olan G-skill gayet güzel duruyor. Zaten gönlümde Royal serisinden almak vardı. Görünümü çok hoşuma gidiyor. Fakat bu ram 6000 mhz CL28. Bakınız şu ram da 6000 mhz cl28.

Yani sizin attığınızla bu benim attığım ram birebir aynı. Sadece görüntüsü farklı. Bu yüzden extradan royal için para vermeye gerek var mı ?

Açıkçası Royal serisinden ram alacaksam , şunu düşünüyordum ben. Ne dersiniz ?

Veya direkt olarak 6000 mhz cl30 da alabilirim. Mesela şunu

11k o ram için gereksiz fazla. Ayrıca Adata XPG ram konusunda baya başarılı bir marka. Son attığınız modelin benim attığım xpg'den hiçbir farkı yok. Para sizin desen konusunda istersen royal al istersen normal al. Ama en alttakini alıcaksan git benim attığım xpg caster'ı al. Aynılar çünkü.

şu ana kadar buraya atılan bütün ramler aslında aynı sadece biri voltaj basmış gecikme kısmış o kadar ucuz olanı al geç

şu ana kadar buraya atılan bütün ramler aslında aynı sadece biri voltaj basmış gecikme kısmış o kadar ucuz olanı al geç
6000 mhz cl30 alacam gibi. Fakat marka konusunda üstteki hocam xpg al dedi. Ben açıkçası xpg markasıyla sorun yaşamıştım ve bu markayı istemiyorum. G-skill mi önerirsiniz siz yoksa corsair mi ?

6000 mhz cl30 alacam gibi. Fakat marka konusunda üstteki hocam xpg al dedi. Ben açıkçası xpg markasıyla sorun yaşamıştım ve bu markayı istemiyorum. G-skill mi önerirsiniz siz yoksa corsair mi ?
marka önemli değil içindeki ram modülü önemli burdakilerin hepside aynı hangisi ucuzsa onu al dedim xpg almak istemiyorsan almayabilirsin senin tercihin

Xpg lancer be xpg caster çok kaliteli modeller. Ddr5 tarafında en kaliteli ramler arasında. Sorun yaşamanız imkansız. Ona bakılırsa ben corsair ram aldım 2 modül de fabrika çıkışlı hatalı geldi iade ettim.

Xpg casterda hynx çip mi kullanıyor?

Xpg lancer be xpg caster çok kaliteli modeller. Ddr5 tarafında en kaliteli ramler arasında. Sorun yaşamanız imkansız. Ona bakılırsa ben corsair ram aldım 2 modül de fabrika çıkışlı hatalı geldi iade ettim.
Hocam lancer blade rgb serisini almayı düşünüyorum low profil oldugu için ama hangi çipi kullanıyor bulamadım bilginiz var mı

Xpg casterda hynx çip mi kullanıyor?

Hocam lancer blade rgb serisini almayı düşünüyorum low profil oldugu için ama hangi çipi kullanıyor bulamadım bilginiz var mı
Evet hynix kullanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,572
Üyeler
185,126
Son üye
nerosinna
Geri