Yoo gayette etkisi oluyodu almıştım arka hediye ettimpubg falan oynuyorsan hiçbir etkisi olmaz inan 500 TL'ye de iyi bir soğutucu bulamazsın yine fps problemleri dibine kadar yaşarsın
Yoo gayette etkisi oluyodu almıştım arka hediye ettim
Isınıyor ki fps drop yiyor arkadaş. Sorun ısınması zaten bunu belirtmiş?pubg falan oynuyorsan hiçbir etkisi olmaz inan 500 TL'ye de iyi bir soğutucu bulamazsın yine fps problemleri dibine kadar yaşarsın
8 10 fpse kadar düşen bir ısınmayı soğutucu çözemez benim 60 fps telefonum var iyi bir soğutucum var ona rağmen soğutucu iş yapamıyor + iphone işlemcisi çok çabuk ısınan bir cihaz 500 tllik bir soğutucu nasıl iş yapsın boşu boşuna 500 tlsinden olacak ama yine de önerdim kendi bilirIsınıyor ki fps drop yiyor arkadaş. Sorun ısınması zaten bunu belirtmiş?
Bilmiyorum benim telefonmu öyle belli bi yere kadar hiç kayıp yok sonra bi anda aşırı kasöaya başlıyor ve soğutucu iş yapıyor teşekkürler önerin için8 10 fpse kadar düşen bir ısınmayı soğutucu çözemez benim 60 fps telefonum var iyi bir soğutucum var ona rağmen soğutucu iş yapamıyor + iphone işlemcisi çok çabuk ısınan bir cihaz 500 tllik bir soğutucu nasıl iş yapsın boşu boşuna 500 tlsinden olacak ama yine de önerdim kendi bilir
100den oynamaya başlayınca tabii ki sorun olmuyor lakin şarjın çabuk bittiği için hemen kasmalar başlayacak ve fayda etmeyecek maalesef keşke fayda etseBilmiyorum benim telefonmu öyle belli bi yere kadar hiç kayıp yok sonra bi anda aşırı kasöaya başlıyor ve soğutucu iş yapıyor teşekkürler önerin için
şarz farketmiyor şarzda bile kasıyo100den oynamaya başlayınca tabii ki sorun olmuyor lakin şarjın çabuk bittiği için hemen kasmalar başlayacak ve fayda etmeyecek maalesef keşke fayda etse