borsakaplanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Wraith üzerinden ATK x1 se daha iyi olur mcu su daha kaliteli kablosuz bağlantısı daha güçlü ve her tutuş için uygun
hocam hepsiburada uzerinden almak zorundayımWraith üzerinden ATK x1 se daha iyi olur mcu su daha kaliteli kablosuz bağlantısı daha güçlü ve her tutuş için uygun
neden?hocam hepsiburada uzerinden almak zorundayım
neden başka urunu iade ettim onun ucretiyle alıyorum
Ya ailesinden yada hbde cüzdanında bakiyesi vardır sonuç olarak hepsiburadadan alacakneden?
bütçeniz 1600 müş 100 tl daha koyup bunu alın o zaman bataryası daha büyük ve donanımı daha iyi
bakiyem var evetYa ailesinden yada hbde cüzdanında bakiyesi vardır sonuç olarak hepsiburadadan alacak
R1 alınır tutuşunuza uygun mu? Uygunsa yapıştır geçbakiyem var evet
cok denemez buyuk mouselar kullandım genelde dırek parmaklarım duz sekilde kullanıyorum ama bu fiyata da ne alabilirim bilmiyorum havit ms 966wb vardı iade ettim işteR1 alınır tutuşunuza uygun mu? Uygunsa yapıştır geç
aynı fiyatta a9 her türlü daha mantıklı a9 plus ı her tutuşda kullanabilir hem yüzey kaplaması var uzun kullanımda yüzeyde sararma parlama yaşanmaz mcu kablosuz teknolojisi malzeme kalitesi olarak daha iyiR1 alınır tutuşunuza uygun mu? Uygunsa yapıştır geç
Değilse a9
link varmı hepsiburada uzerindenaynı fiyatta a9 her türlü daha mantıklı a9 plus ı her tutuşda kullanabilir hem yüzey kaplaması var uzun kullanımda yüzeyde sararma parlama yaşanmaz mcu kablosuz teknolojisi malzeme kalitesi olarak daha iyi