Yardım HP Victus 15 Kasma Sorunu

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Bu ürünü dün aldım bugün geldi fakat windowsu kurup sürücülerimi yüklediğimde sanki 2. nesil işlemci varmış gibi kasıyor. Ayarım 144hz de fakat 60hz gibi çalışıyor. Sağ tık gecikmeli, bu bilgisayara tıkladığımda üzerinde çalışılıyor diyor. Brave sitelerde gezerken takılıyor. Sorun nerede olabilir?

Ekran kartı sürücüsünü yükledin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüklediysen nereden yükledin

Ekran kartı sürücüsünü yükledin mi?

Yüklediysen nereden yükledin
Şimdide müzik dinlerken 1 saniyeliğine drop giriyor gıcırdıyor ses.

win 10 mu kurdun 11 mi kurdun tekrar bir kurulum yap bence

sıralama şöyle olsun formatını at, pc ana ekranı gelir gelmez windows update git gerekli güncellemeleri atsın , diğer adım nvidia experience app indir. Ekran kartı sürücüsünü kur. Sonra hp support asistan gibi türevli uygulamaları vardı hp nin kendisine ait. Gerekli ve yüklenmemiş sürücüleri yüklemene olanak tanır. daha sonra windowsu etkinleştirebiliyorsan etkinleştir yapamazsan cmd ile etkinleştir. Sonra tekrar bi güncelle konuyu

win 10 mu kurdun 11 mi kurdun tekrar bir kurulum yap bence

sıralama şöyle olsun formatını at, pc ana ekranı gelir gelmez windows update git gerekli güncellemeleri atsın , diğer adım nvidia experience app indir. Ekran kartı sürücüsünü kur. Sonra hp support asistan gibi türevli uygulamaları vardı hp nin kendisine ait. Gerekli ve yüklenmemiş sürücüleri yüklemene olanak tanır. daha sonra windowsu etkinleştirebiliyorsan etkinleştir yapamazsan cmd ile etkinleştir. Sonra tekrar bi güncelle konuyu
Dediğinizi yaptım fakat sonuç yine aynı hocam Windows 11 Home Single Language kurdum

garip bilemedim basit yöntemleri yapmıştırsın zaten aklıma da pek bir şey gelmiyor şimdi

Bu bilgisayara tıklayınca geç açıyor üzerinde çalışıyor falan diyor genel olarakda bir kasma mevcut

Bu ürünü dün aldım bugün geldi fakat windowsu kurup sürücülerimi yüklediğimde sanki 2. nesil işlemci varmış gibi kasıyor. Ayarım 144hz de fakat 60hz gibi çalışıyor. Sağ tık gecikmeli, bu bilgisayara tıkladığımda üzerinde çalışılıyor diyor. Brave sitelerde gezerken takılıyor. Sorun nerede olabilir?
aynısının farklı marka versiyonuna sahibim. ilk defa win11 kurarken aynı şeyleri yaşadım fakat sürücelerin tamamını kurup güncellemeleri yapınca düzeldi. Direkt win10 a geç diyenlere kulak asma. Neleri yanlış yapmış olabilirsin ona bak

aynısının farklı marka versiyonuna sahibim. ilk defa win11 kurarken aynı şeyleri yaşadım fakat sürücelerin tamamını kurup güncellemeleri yapınca düzeldi. Direkt win10 a geç diyenlere kulak asma. Neleri yanlış yapmış olabilirsin ona bak
Kendi sitesinden hiçbir driveri kuramadım

e kankam daha sürücleri adam akıllı kuramamışşsın ne bekliyordun ki
Ekran kartını falan kurdum gerisini windows update kurdu knka

e kankam daha sürücleri adam akıllı kuramamışşsın ne bekliyordun ki
hpnin sitesinden indirdiğimde driverleri kuramıyorum değişik değişik dosyalar var içerisinde birde benim laptopunki hangisi bana link atabilir misin rica etsem

Geri