Albaysponge
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
her şey dahil 11 falan olursa alınabilirAlıntıyı görüntüle BÖYLE BİR PC BULDUM HER ŞEY İÇİNDE 16K PAZARLIK İLE 13K YEĞENİME ALICAZ ZULA VALO CS TARZI OYUNLAR OYNAYACAK BELKİ BAZEN YENİ TARZ OYUNLAR VEYA HİKAYELİ OYUNLAR OYNAR MAX BÜTÇE 15K NASIL SİSTEM VEYA ÖNERDİĞİNİZ BAŞKA SİSTEM VAR MI
pazarlık yapın kötü fiyat değilAlıntıyı görüntüle BÖYLE BİR PC BULDUM HER ŞEY İÇİNDE 16K PAZARLIK İLE 13K YEĞENİME ALICAZ ZULA VALO CS TARZI OYUNLAR OYNAYACAK BELKİ BAZEN YENİ TARZ OYUNLAR VEYA HİKAYELİ OYUNLAR OYNAR MAX BÜTÇE 15K NASIL SİSTEM VEYA ÖNERDİĞİNİZ BAŞKA SİSTEM VAR MI
16K DAN BU SEVIYELERE GELDI 13DEN ASSAGI DUSMUYOR 15KYA GIDIP LETGO SAHIBINDEN BI SISTEM BULSAM BU SEFER KULAKLIK MONITOR GIBI EKIPMANLARADA HER BİRİ 1K DESEN KAFADAN 3K FLN EKIPMANLARA GIDICEK 13K YA ALINIR MI SİZCEpazarlık yapın kötü fiyat değilAlınır fiyatına göre iyi geldi bana ama biraz daha pazarlık olur
her şey dahil 11 falan olursa alınabir
İyi fiyat ama yine de 11-12 düşerse alınır testlerini falan yaparsınız tabiiAlıntıyı görüntüle BÖYLE BİR PC BULDUM HER ŞEY İÇİNDE 16K PAZARLIK İLE 13K YEĞENİME ALICAZ ZULA VALO CS TARZI OYUNLAR OYNAYACAK BELKİ BAZEN YENİ TARZ OYUNLAR VEYA HİKAYELİ OYUNLAR OYNAR MAX BÜTÇE 15K NASIL SİSTEM VEYA ÖNERDİĞİNİZ BAŞKA SİSTEM VAR MI
13de iyi alınır16K DAN BU SEVIYELERE GELDI 13DEN ASSAGI DUSMUYOR 15KYA GIDIP LETGO SAHIBINDEN BI SISTEM BULSAM BU SEFER KULAKLIK MONITOR GIBI EKIPMANLARADA HER BİRİ 1K DESEN KAFADAN 3K FLN EKIPMANLARA GIDICEK 13K YA ALINIR MI SİZCE
12 ye sarson söyle net alıyorum de zorla az yok derse al birde caps kapa16K DAN BU SEVIYELERE GELDI 13DEN ASSAGI DUSMUYOR 15KYA GIDIP LETGO SAHIBINDEN BI SISTEM BULSAM BU SEFER KULAKLIK MONITOR GIBI EKIPMANLARADA HER BİRİ 1K DESEN KAFADAN 3K FLN EKIPMANLARA GIDICEK 13K YA ALINIR MI SİZCE
Monitör falan da dahilse alın 13kya gayet uygun bir fiyat saçma sapan intel sistemlerden de değil hemAlıntıyı görüntüle BÖYLE BİR PC BULDUM HER ŞEY İÇİNDE 16K PAZARLIK İLE 13K YEĞENİME ALICAZ ZULA VALO CS TARZI OYUNLAR OYNAYACAK BELKİ BAZEN YENİ TARZ OYUNLAR VEYA HİKAYELİ OYUNLAR OYNAR MAX BÜTÇE 15K NASIL SİSTEM VEYA ÖNERDİĞİNİZ BAŞKA SİSTEM VAR MI
Alınır. Her şeyi ikinci el fiyatından hesaplasak bile daha uyguna çıkmıyor kolay kolay.16K DAN BU SEVIYELERE GELDI 13DEN ASSAGI DUSMUYOR 15KYA GIDIP LETGO SAHIBINDEN BI SISTEM BULSAM BU SEFER KULAKLIK MONITOR GIBI EKIPMANLARADA HER BİRİ 1K DESEN KAFADAN 3K FLN EKIPMANLARA GIDICEK 13K YA ALINIR MI SİZCE
İstersen klavye mouse den fiyat kır16K DAN BU SEVIYELERE GELDI 13DEN ASSAGI DUSMUYOR 15KYA GIDIP LETGO SAHIBINDEN BI SISTEM BULSAM BU SEFER KULAKLIK MONITOR GIBI EKIPMANLARADA HER BİRİ 1K DESEN KAFADAN 3K FLN EKIPMANLARA GIDICEK 13K YA ALINIR MI SİZCE
12.500 düşürdüm zorla kulaklığıda bu fiyata dahil etmeye çalışıyorumİstersen klavye mouse den fiyat kır
ekran kartı 6gb yeni nesil hikayeli oyunlarda yetmez ama gta 5 rdr gibi oyunları düşük ortada rahatlıkla oynatır 3050 ye baya yakın performans veriyor işlemci biraz eski ama valo ve cs tarzı fps oyunlarında önbelleği 32 mb olduğu için baya iyi fps değerleri alırsınız hdd yazmışsınız ama açıklamada ssd yazıyor 1 tb + ssd varsa ozaman 13k ya güzel monitör o sisteme gayet yeterli ama hikayeli oyunlarda 50 yada 100 fps arası alır sistem 165 ekran çoğunlukla valo csde iyi iş çıkarır klavye orta halli güzel bir klavye mekanik olması artısı o mausdan bende kullandıydım baya iyi bir maus stok fanı başka bir yere 300 ile 400 arasına satabilirsiniz bence sistem 12.5k ya güzel kulaklıkda olursa gayet makul bir fiyat olur ama 6gb ekrankartı günümüzde yeni nesil oyunlarda yetmeyecektirAlıntıyı görüntüle BÖYLE BİR PC BULDUM HER ŞEY İÇİNDE 16K PAZARLIK İLE 13K YEĞENİME ALICAZ ZULA VALO CS TARZI OYUNLAR OYNAYACAK BELKİ BAZEN YENİ TARZ OYUNLAR VEYA HİKAYELİ OYUNLAR OYNAR MAX BÜTÇE 15K NASIL SİSTEM VEYA ÖNERDİĞİNİZ BAŞKA SİSTEM VAR MI
256 gb samsung ssd mevcut 1tb seagete harddısk mevcut sıstem ıcınde dedıgım gıbı cogunlukla hıkayelı veya yenı oyunlardan zıyade fps oyun tarzları oynuyor diğer sitelere baktıgımda 15k ya rx580lı sıstemler genelde var ama onlardada klavye mouse monıtor gıbı cevre bırımlerı mevcut degıl olmadı 1 sene sonra 8gb lı bı ekran kartı işelmci oalrak r5 5600 gibi işlemciye geçilse daha akıcı ve iyi olmaz mıekran kartı 6gb yeni nesil hikayeli oyunlarda yetmez ama gta 5 rdr gibi oyunları düşük ortada rahatlıkla oynatır 3050 ye baya yakın performans veriyor işlemci biraz eski ama valo ve cs tarzı fps oyunlarında önbelleği 32 mb olduğu için baya iyi fps değerleri alırsınız hdd yazmışsınız ama açıklamada ssd yazıyor 1 tb + ssd varsa ozaman 13k ya güzel monitör o sisteme gayet yeterli ama hikayeli oyunlarda 50 yada 100 fps arası alır sistem 165 ekran çoğunlukla valo csde iyi iş çıkarır klavye orta halli güzel bir klavye mekanik olması artısı o mausdan bende kullandıydım baya iyi bir maus stok fanı başka bir yere 300 ile 400 arasına satabilirsiniz bence sistem 12.5k ya güzel kulaklıkda olursa gayet makul bir fiyat olur ama 6gb ekrankartı günümüzde yeni nesil oyunlarda yetmeyecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: