DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

Deepcool sıvı soğutucular gayet iyidir LS720'de sıvı sızdırmama garantisi vardı belki bunda da vardır. Pompa hızı da kontrol edilebiliyor.
Bu diğer modellerinden ziyade 3 yıl garantili fakat 5 yıl da olsa 6 yıl da olsa ülkemizde 2 yıl garantili olacaktı pek bir anlam ifade etmiyor.

MSI A13 360 dan bahsettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 Ay önce Thermalright Frozen Warframe 360 SE Siyah ve Beyazı idefix de 3.297₺ idi almadığım için pişmandım bunu görünce tamam dedim bunu alıyorum.
Bu fiyata bu pompa devirli bu performanslı zor hocam çok iyi yapmışsınız. Bende ileriye dönük kenarda dursun diye düsündümde cüzdanımda kalan son 5 liram aklıma geldi.

Bu fiyata bu pompa devirli bu performanslı zor hocam çok iyi yapmışsınız. Bende ileriye dönük kenarda dursun diye düsündümde cüzdanımda kalan son 5 liram aklıma geldi.
Çark dönmüyor usta ya önce ki gaming gecesinde ki stok eritme hızını görünce anladım.

ekranlı sıvı soğutma bekleyerek hata mı yapıyorum acaba? Bu fiyatlar çok uygun. Lian li hydroshift II ya da Thermalright wonder vision 360 için stok bekliyorum setup tek eksik kalan parçası sıvı soğutma. Bu söylediklerim en az 10k olur. Sisteme harcadığım para 120 üstünü geçti. ama yinede sanki bu kadar verilir mi bilmiyorum tereddütdeyim.

Bu diğer modellerinden ziyade 3 yıl garantili fakat 5 yıl da olsa 6 yıl da olsa ülkemizde 2 yıl garantili olacaktı pek bir anlam ifade etmiyor.
Garantiden kastım şu olay "The LE V2 liquid cooler features DeepCool's patented Anti-Leak Technology. The internal valve regulates pressure and will purge it when internal pressure exceeds atmospheric pressure; this leads to a longer useful life while reducing the possibility of leaks."

Çark dönmüyor usta ya önce ki gaming geçesinde ki stok eritme hızını görünce anladım.
Millette para var hocam özellikle bu yıl herkes geziyor ajajsjs. Bende pederle çalışıp harçlık çıkarıyordum. Üstüne birde mobbing yiyodum.

Kazandığım parayla ram alayım diyorum bu yıl setupa masraf yaptım 6-7 bin kadar (10-12bin liralık upgrade) izin vermiyorlar.

ekranlı sıvı soğutma bekleyerek hata mı yapıyorum acaba? Bu fiyatlar çok uygun. Lian li hydroshift II ya da Thermalright wonder vision 360 için stok bekliyorum setup tek eksik kalan parçası sıvı soğutma. Bu söylediklerim en az 10k olur. Sisteme harcadığım para 120 üstünü geçti. ama yinede sanki bu kadar verilir mi bilmiyorum tereddütdeyim.
Ekranı olunca ne oluyor ki? Bence sırf ekran ve marka adı için o parayı vermeye değmez çok ekran istiyorsan 2bin daha ver Dragos North Evo Vision Kasa al kocaman LCD ekranı var 🙂

Valla ekran olayını hiç anlamıyorum orada cpu derecesini görünce ya da resim olunca ne oluyor. Lian li hydroshift 2 görüntüsü çok iyi ama termal test sonuçları baya kötüydü.

Millette para var hocam özellikle bu yıl herkes geziyor ajajsjs. Bende pederle çalışıp harçlık çıkarıyordum. Üstüne birde mobbing yiyodum.

Kazandığım parayla ram alayım diyorum bu yıl setupa masraf yaptım 6-7 bin kadar (10-12bin liralık upgrade) izin vermiyorlar.
Millette para var geziyor diyorsun onlarda bayram dan bayrama memleketine gidenler çoğunlukla teknolojik ürünler de bir şey alan çok kalmadı. Covid bittikten sonra millet akıllandı resmen öyle her şeye sazan gibi atlamıyor iyice ucuzlarsa alırım kafasında.

ekran olunca performansı farkı çok olmayacak benden demesi

BEYLER VAR MI EKSİSİ FİYATINA GORE ALIYORUM KÖTÜ ŞU BU POMPA SORUNU VAR FALAN DİYENLER OLMUS

BEYLER VAR MI EKSİSİ FİYATINA GORE ALIYORUM KÖTÜ ŞU BU POMPA SORUNU VAR FALAN DİYENLER OLMUS
LT720 ve LS720 de bazı kişilerde pompa da tıkırtı sesleri veya devir sesleri duyuluyordu gen5 de öyle sorunlar var mı bilmiyorum. Fanlar bu bütçe için okey.

Kötü pompa denilen ürün MSI ürünü Deepcool değil.
Her üründe sorun çıkabilir deepcool özgü değil! Şans işi eğer ses veya tıkırtı geliyorsa garanti, değişim veya iade düşünülür.

LT720 ve LS720 de bazı kişilerde pompa da tıkırtı sesleri veya devir sesleri duyuluyordu gen5 de öyle sorunlar var mı bilmiyorum. Fanlar bu bütçe için okey.

Her üründe sorun çıkabilir deepcool özgü değil! Şans işi eğer ses veya tıkırtı geliyorsa garanti, değişim veya iade düşünülür.

Bende deepcool ak400 var geçmeye değer mi peki buna 7800x3d gecmeyi dusundugum icin alıcam

Hiç bir üründe sorun çıkmaz demedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arkadaş sanırım yorumları okudu orada msi ile deepcool arasında ki muhabbete göre yorum yazdı sandım ona istinaden öyle cevap verdim.

Geri