DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

Akşam ürün yeni eklenmişti sabahta baktığımda aynı 3199₺ fiyattı biraz daha düşünce dayanamadım 3 taksit ile aldım.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
INTEL 330W
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
AMD 250W
Pompa tipi o kadar hoş olmuş ki mükemmel duruyor

Millette para var geziyor diyorsun onlarda bayram dan bayrama memleketine gidenler çoğunlukla teknolojik ürünler de bir şey alan çok kalmadı. Covid bittikten sonra millet akıllandı resmen öyle her şeye sazan gibi atlamıyor iyice ucuzlarsa alırım kafasında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran olunca performansı farkı çok olmayacak benden demesi
onu biliyorum da, kozmetik olarak özellikle hdroshift 2 çok tatlı duruyor.

sitede bi yavaşlık var böyle bi gariplik var seri seri tıklıyorum beğeni atıyorum anında işlemiyor ya bende mi sıkıntı var sizdede böyle mi

Pompa tipi o kadar hoş olmuş ki mükemmel duruyor
Benim de ilgimi çok çekti. LS720 SE den sonra gözüme baya hoş geldi LQ360 modeli de gelse güzel olacak.

onu biliyorum da, kozmetik olarak özellikle hdroshift 2 çok tatlı duruyor.
Deepcool Mystique ARGB- LQ360 ARGB bakmak lazım onlarda pahalı kalabilir.

sitede bi yavaşlık var böyle bi gariplik var seri seri tıklıyorum beğeni atıyorum anında işlemiyor ya bende mi sıkıntı var sizdede böyle mi
bende de öyle.

Deepcool LS720 kullandım ben 3100rpm pompa hızı vardı ve pompanın hızı ne biostan ne anakart programından düşürülemiyordu %40 altına indirince pompa duruyordu o derece ve 3100rpmde baş ağrıtacak kadar vızıltı sesi çıkıyordu. Bunun pompa hızı kontrol edilebiliyor son hızı 3400rpm, 2600-2800rpme düşürürsen çalıştığını duymazsın bile.

Deepcool LS720 kullandım ben 3100rpm pompa hızı vardı ve pompanın hızı ne biostan ne anakart programından düşürülemiyordu %40 altına indirince pompa duruyordu o derece ve 3100rpmde baş ağrıtacak kadar vızıltı sesi çıkıyordu. Bunun pompa hızı kontrol edilebiliyor son hızı 3400rpm, 2600-2800rpme düşürürsen çalıştığını duymazsın bile.
LS720 3 pin onu voltaj ile ayarlaman lazım bios da pwm veya voltaj seçeneği var. bunun 3400rpm de kullanacak değilim şu sıcaklığa çıktığında şu saniyeden sonra şu yüzdelik dilime çıkar diye seçerim.

sana bu lazım adam CP77 de R7-7700 cpu IDCooling SE-226-XT soğutucu 5250-5150mhz ile 79 derece görürken LE360 V2 soğutucuyla 5350mhz ile 61 derece görüyor.
Sağ olasın ama sıvı soğutma ihtiyacım yok hocam. 🙏
Beyaz kule arıyorum Deepcool'un.

LS720 3 pin onu voltaj ile ayarlaman lazım bios da pwm veya voltaj seçeneği var. bunun 3400rpm de kullanacak değilim şu sıcaklığa çıktığında şu saniyeden sonra şu yüzdelik dilime çıkar diye seçerim.
LT720 LS720 pompa hızı değişmiyor biostan da dc/pwm her şeyi denedim de söylüyorum, %40 altına düşürünce voltajı pompa kapanıyordu bir araştır istersen redditte post var bununla ilgili bir sürü.

Arctic Liquid freezer III 360mm var elimde RGB değil ama RGB ye geçiş için alsam sıcaklık farkı çok olur mu? İşlemcim 9700x

LT720 LS720 pompa hızı değişmiyor biostan da dc/pwm her şeyi denedim de söylüyorum, %40 altına düşürünce voltajı pompa kapanıyordu bir araştır istersen redditte post var bununla ilgili bir sürü.
doğru olabilir ben sadece fikrimi söyledim.

Arctic Liquid freezer III 360mm var elimde RGB değil ama RGB ye geçiş için alsam sıcaklık farkı çok olur mu? İşlemcim 9700x
bu daha performanslı olabilir pompası daha güçlü daha hızlı devir daim yapacak ama elinde ki kaliteli bir sıvı soğutma ve argb kişisel bir tercih sana kalmış.

söküp takmana değmez arctic en iyi soğutuculardan biri
kesinlikle.

Arkadaşlar tasarımı görünce dayanamadım bende aldım ama kasama uymuyormuş. Buna uygun en ucuz matx yada atx kasa önerebilir misiniz? Kasada birde 7800xt var oda sığmalı.

Geri