❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

2.etap= değişim yapabileyim yeter
3.etap= değişim yapabileyim yeter
4.etap= değişim yapabileyim yeter
5.etap = inşallah gümrükten geçerler
6.etap= gümrükte kaldı inş paramı geri verirler
7.etap= 40 dolar mağaza kredisi
Mağaza kredisi pek geçerli değil gönderemiyorlar ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler yeni gelen dynataplarda sorun yaşayan var mı?
benim 7 tanesinden 2 tanesi sorunlu geldi
onları da düzelttim
Bende var 2 tuşu çalışmıyor

Ekler

• 386d89d4-1c98-4c58-b981-d0abec422a8c.webp
    386d89d4-1c98-4c58-b981-d0abec422a8c.webp
    167.2 KB · Hit: 28
Son düzenleme:
beyler yeni gelen dynataplarda sorun yaşayan var mı?
benim 7 tanesinden 2 tanesi sorunlu geldi
onları da düzelttim
hocam benim de 0 tuşu çalışmıyor klavye konusuna açtım bi konu attım oraya fotosunu da yanlışlıkla söktüm soketi :D lehimle nereleri lehimlemem gerek jumper kablo ile

Klavye de diliklerini tam delememiş eşşekler onun yüzünden çalışmıyordu genişlettim oldu
Örnek sende siyah ben anla diye başka klavye de gösterdim
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam işe yaramıyor benim klavyede her şey sökülmüş sadece pcb varken bile denedim sorun devam ediyor. Sen elindekileri 1 hafta boyunca her tuşunu da kullanacak şekilde kullan sorunları fark edersin sorunsuz gönderilen görmedim bize gönderilen batchde.

ooo ben dynatab sanmıştım o zaman hayırlı olsun inşallah geçer.
Dynatab üzerine ekleyip ek75 aldım. Ek75 aldığım fiyat üzerinden indirime girince 15 dolar daha bakiye verdiler. Sonra da cidoyu aldım. Dynatabı zaten oğluma almıştım onu kullanıyor önemsiz 2 tuş basmıyor sadece.

Bende gamepad bekliyorum bakalım bugün gümrüğe girdi araya haftasonu girmeden çıksa çok tatlı olur da mümkün değil gibi duruyor bu yoğunlukta
Hakkımızda hayırlısı. Ek75 için switch falan aldım tuş takımı aldım gelmezse sadece klavye mağduriyetim olmayacak 😂

Dynatabinkileri taksaydınız direkt Üstteki mesajı görmemişim.
Hocam gelir ya bir sorun çıkacağını düşünümüyorum hayırlısı diyelim.
Hayırlısı. Birsürü switch var evde meraktan almıştım bir ara. Yine merak ettiğm bir model vardı deneyeceğim. Hepsi linear. Ama dynatab tactile ile biraz daha iyi tepki aldım özellikle oyunlarda.

Geri