Yardım Ddr5 de nasıl olur bunlar

COMPADRe

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
11000
Selamlar herkese bu parçaları bu fiyata almak niyetindeyim mantıklımıdır sizce önerileriniz varsa beklerim özellikle işlemci konusunda bu fiyata daha iyi bir tercihiniz varsa lütfen IMG_20250828_211422.webp
IMG_20250828_211422.webp

Ekler

• Screenshot_2025-08-28-19-56-48-038_com.google.android.youtube.webp
    Screenshot_2025-08-28-19-56-48-038_com.google.android.youtube.webp
    25.9 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar herkese bu parçaları bu fiyata almak niyetindeyim mantıklımıdır sizce önerileriniz varsa beklerim özellikle işlemci konusunda bu fiyata daha iyi bir tercihiniz varsa lütfen
Rami değiştirin sadece onun haricinde iyi.

Selamlar herkese bu parçaları bu fiyata almak niyetindeyim mantıklımıdır sizce önerileriniz varsa beklerim özellikle işlemci konusunda bu fiyata daha iyi bir tercihiniz varsa lütfen
ram güzel anakart tarafında 7500f için yeterli olur ama ileride yüksek tdp değerli işlemciye geçilirse vrmler fazla ısınabilir

iyi olur da mesajı düzenle 2. fotoda adresin görünüyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ram hariç bir şey göremiyorum ram de iyidir.

Rami değiştirin sadece onun haricinde iyi

ram hariç bir şey göremiyorum ram de iyidir.
Adresi paylaşmışım şimdi size zahmet bi daha bakarsanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram güzel anakart tarafında 7500f için yeterli olur ama ileride yüksek tdp değerli işlemciye geçilirse vrmler fazla ısınabilir
İyi bi soğutmayla iş çözülürmü hocam ve bunun nasıl bi zararı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,308
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri