- Reaksiyon skoru
- 25
Merhabalar sistemim bu:
Anakart: Asus prime x570-p
İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz
Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060
Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz
M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD
HDD: Seagate Barracuda 2TB
Msı afterburner'ın bazı ekran kartları için otomatik overclocku varmış bende merak edip yaptım. Kendim extra hiçbirşeye ellemedim. Sizce bi zararı var mıdır? Ne gibi durumlarda kullanmalıyım? En fazla 71 dereceye çıktı otomatik overclock esnasında bitince geri hemen düştü ama şuan hafif bi koku var normal mi? Fotoğraflardaki değerlerde düşürmem gereken bir yer var mı? Ve daha öneri ve görüşleriniz...
Not: ilk foto overclocklu profil ikincisi sistemin normal profili ben şuan ikincisini kullanıyorum.
71 derece oyundayken olmadı otomatik overclock esnasında
Anakart: Asus prime x570-p
İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz
Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060
Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz
M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD
HDD: Seagate Barracuda 2TB
Msı afterburner'ın bazı ekran kartları için otomatik overclocku varmış bende merak edip yaptım. Kendim extra hiçbirşeye ellemedim. Sizce bi zararı var mıdır? Ne gibi durumlarda kullanmalıyım? En fazla 71 dereceye çıktı otomatik overclock esnasında bitince geri hemen düştü ama şuan hafif bi koku var normal mi? Fotoğraflardaki değerlerde düşürmem gereken bir yer var mı? Ve daha öneri ve görüşleriniz...
Not: ilk foto overclocklu profil ikincisi sistemin normal profili ben şuan ikincisini kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
71 derece oyundayken olmadı otomatik overclock esnasında