Samsunga Güncelleme Atmak

KarmaReal

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar benim telefonum S23 Ultra yurt dışından gelmişti ve imei sini eski bir telefonun üzerine yapmıştık. Fakat şimdi de hiçbir güncellemeyi almıyor. SamFW den güncel yazılımını buldum Odin ile güncellersem imei si gider mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Merhabalar benim telefonum S23 Ultra yurt dışından gelmişti ve imei sini eski bir telefonun üzerine yapmıştık. Fakat şimdi de hiçbir güncellemeyi almıyor. SamFW den güncel yazılımını buldum Odin ile güncellersem imei si gider mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Gider maalesef

gider ve ayrıca sahhte rom atmış gibiler günceleme gelmiyorsa
Samsung'da sahte rom diye bir şey yok. Sisteme müdahile edildiyse (root veya Knox sayacı tetiklenirse vb) güncelle almaz en basitinden Türkiye'den alınan bir Samsung'a Amerika CSCsi veya modeline göre Avrupa CSC'ye geçiş yapılırsa yine güncelleme almaz. Soruya gelirsek muhtemelen silinir işlemi yapan kişiyle iletişime geçiniz.

Samsung'da sahte rom diye bir şey yok. Sisteme müdahile edildiyse (root vb) güncelle almaz en basitinden Türkiye'den alınan bir Samsung'a Amerika CSCsi veya modeline göre Avrupa CSC'ye geçiş yapılırsa yine güncelleme almaz. Soruya gelirsek muhtemelen silinir işlemi yapan kişiyle iletişime geçiniz.
samsunga özel bir şey değil bir çok markada gördüm sahte romdan kastımı dediniz zaten yani trye özel olanı durdurmak yerine değişiyorlar yoksa kendileri benzer bir arayüz yapıyor değil

samsunga özel bir şey değil bir çok markada gördüm sahte romdan kastımı dediniz zaten yani trye özel olanı durdurmak yerine değişiyorlar yoksa kendileri benzer bir arayüz yapıyor değil
Çinli telefonlardan farklı bir durum farklı bir yazılım sürüm kodu oluyor genelde. Yapan kişi root da atmış olabilir knox sayacın tetikleyen bir işlem de yapmış olabilir csc de değiştirmiş olabilir ne işlem yaptığını ona sormak lazım. Server ile kayıt yapanlar güncelleme alabiliyor diye biliyorum mesela.

Çinli telefonlardan farklı bir durum farklı bir yazılım sürüm kodu oluyor genelde. Yapan kişi root da atmış olabilir knox sayacın tetikleyen bir işlem de yapmış olabilir csc de değiştirmiş olabilir ne işlem yaptığını ona sormak lazım. Server ile kayıt yapanlar güncelleme alabiliyor diye biliyorum mesela.
evet server kayıtlı yapanlar alıyor ama bu sv kayıtlı gibi durmuyor oynamışlar sadece server her adamın harcı değil yada doğrusu parasına kıyamıyor

Telefonda Knox'a bağlı servisler kullanılabiliyor mu ? Samsung Pass, Health gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyor mu ? Knox sayacı tetiklendiyse veya root atıldıysa bunlar çalışmaz.

Telefonda Knox'a bağlı servisler kullanılabiliyor mu ? Samsung Pass, Health gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyor mu ? Knox sayacı tetiklendiyse veya root atıldıysa bunlar çalışmaz.
Health kullanabiliyorum sorunsuz ama Samsung Passi kullanamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri