Dolmuşta ayakta sallana sallana okumuştum tam anlayamamisim sanki ali koc son care demissiniz gibi okumuşum kusura bakmayınOkuduğunu anlamıyormusun sen
Dolmuşta ayakta sallana sallana okumuştum tam anlayamamisim sanki ali koc son care demissiniz gibi okumuşum kusura bakmayınOkuduğunu anlamıyormusun sen
Ali Koç'un transfer şeyisi -buna politika diyerek nitelik yüklemek istemiyorum- sanki inat üzerine yapılıyormuş gibi. Beni mi eleştiriyorsunuz siz bakem?! Al aha bunu da eleştir şimdi hehe!
Bir sabah gelecek kardan aydınlık...Alıntıyı görüntüle
Fenerbahçe camiası kadar ******** bir topluluk yok. Ismail kartali istiyen mi dersin volkani istiyenmi dersin. Ismail gelicek gene her mac ayni kadro değişikler ayni dk aynı kişiler. Saçma sapan önde olduğumuz maçı kaybetmeler vs. akillanmiyor bu millet. Yönetime kafa tutan korkusuz bir tane td geldi onu da ali sinirlenip gönderdi.Çok Yanlış Kişinin Gittiğini Anlayacaksınız Beyler , Vizyonsuz Ali'ye Rağmen Transferde Etkili İsim Oluyordu .
![]()
FENERBAHÇE HABERLERİ: Mourinho’nun Fenerbahçe’de arkasında bıraktığı isimler...
Fenerbahçe’de Jose Mourinho dönemi resmen sonra erdi. Geçmişte büyük başarıları olan teknik adamın Fenerbahçe’ye referans olması yıldız isimleri getirdi. Peki bu isimler şimdi ne yapacak? İşte o isimler...www.fotomac.com.tr
Al Benden O Kadar Adam Dünya Bir Çapında Hoca Getiriyor Transfeleri Yapamıyor Adam Sitem Edincede Paketleyip Yedek Don Lastiği Olan İsmail Kartalı GetiriyorlarFenerbahçe camiası kadar ******** bir topluluk yok. Ismail kartali istiyen mi dersin volkani istiyenmi dersin. Ismail gelicek gene her mac ayni kadro değişikler ayni dk aynı kişiler. Saçma sapan önde olduğumuz maçı kaybetmeler vs. akillanmiyor bu millet. Yönetime kafa tutan korkusuz bir tane td geldi onu da ali sinirlenip gönderdi.
5 milyon avro odememek icin beklettigi oyuncudan 1 gol yiyerek 25/30 milyon avro sampiyonlar ligi bonusunu kaybedip bir kac gün sonra teknik direktorunede 15 milyon para verip yollarini ayiran , ayrıca kendi ülkesindeki oyuncular yetmezmis gibi baska takima bir dunya para bayarak yerli futbolcu alan ve bunlari yapmak icin 15/20 yıl onceki satin alinan istanbul arazisini satisa koyan fenerbahce idarecilerini burdan selamlıyorumAli koç, geçen seneki seçimi josé mourinho getirerek kazandı. Bu seneki seçimi josé mourinho kovarak kazanmayı planlıyor.
Gidip Yine Keremi Alırsalar Gs'ye Üstüne Birde Para Kazandıracak Bak Gör Demedi Deme .5 milyon avro odememek icin beklettigi oyuncudan 1 gol yiyerek 25/30 milyon avro sampiyonlar ligi bonusunu kaybedip bir kac gün sonra teknik direktorunede 15 milyon para verip yollarini ayiran , ayrıca kendi ülkesindeki oyuncular yetmezmis gibi baska takima bir dunya para bayarak yerli futbolcu alan ve bunlari yapmak icin 15/20 yıl onceki satin alinan istanbul arazisini satisa koyan fenerbahce idarecilerini burdan selamlıyorum![]()
La Dememle Transferi Duyurmaları Bir Oldu Hahahaha5 milyon avro odememek icin beklettigi oyuncudan 1 gol yiyerek 25/30 milyon avro sampiyonlar ligi bonusunu kaybedip bir kac gün sonra teknik direktorunede 15 milyon para verip yollarini ayiran , ayrıca kendi ülkesindeki oyuncular yetmezmis gibi baska takima bir dunya para bayarak yerli futbolcu alan ve bunlari yapmak icin 15/20 yıl onceki satin alinan istanbul arazisini satisa koyan fenerbahce idarecilerini burdan selamlıyorum![]()
%10000000 Katılıyorum Bazı Dingil Taraftarlar Bunu Anlamıyor Veya Paralı Köpeklere Para Daha Çok Ağır BasıyorSorun teknik direktörde değil, Fenerbahçenin başına Guardiola gelse şampiyon yapamaz.
Alıntıyı görüntüle
para yönetimi koç fm oynuyor
Tek Sorun Var Oda Yalı Çocuğu Denen œBence sorun doğru oyuncu seçiminde , Fenerbahçe bir Asya kulübü kadar bile doğru seçim yapamıyor üstelik Asya kulüpleri sınırlı paraya sahip Fenerbahçenin bütçesinin belkide 1/10 kadar.